#wawabeauty

Hakak menyusu kan anak, Nak b0osterkan susu badan tak payah cari pr0duk lain dahhh . . Niey haa minum MILK BOOSTER dengan anak anak selalu kenyang YANG PENTING SUSU BADAN MERIAH TAK BAU HAMIS SEDAP / PEKAT ANAK PUN KENYANG WEHH #teamafc #wawabeauty&herbs


0💬Normal

♥ WAWA LOVE EDITION ♥ 💋 SET MYSTERIOUS Macam mana LOVE EDITION ni boleh buat kita IN LOVE? 🌈 Ada "EAU DE PARFUM" pertama dari Wawa Cosmetics 🌈 Kandungan perfume 10 ml, sesuai utk travel dan sangat wangi 🌈 Wangian setanding perfume berjenama 🌈 Dapat 4 pcs lipmatte warna yang berbeza 🌈 Texture lipmatte yang sangat ringan dan tak melekit 🌈 Wawa Lipmatte wudhu friendly dan mudah dicuci 🌈 Bau Lipmatte Love edition lebih wangi dari Lipmatte sebelum ni. Tak percaya? Cuba beli dan bau. 🥰 #wawacosmetic #wawabeauty #wawaloveedition #wawamascara #wawakadrayaedition #wawamilkskin #wawalipmatte #teamanisabdaziz


0💬Normal

NEW PRODUCT BY WAWA COSMETICS !!! . 💖 . NORMAL PRICE (RM59) . WAWA MILK SKIN (Face & Body Lotion) . 4 benefits in 1 WAWA MILK SKIN !!! •Whitening •Brightening •Moisturising •UV Protection . ❗❗️ws syaa terus ya untuk pertanyaan❗❗ http://www.wasap.my/0182230236/haisayanakputih #wawaloveedition #covid19 #kosmetik #cosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral  #wawacosmetics #juta1triple_A #foundationwawazainal  #kakyongsquad #wawacosmetics #mua #muamalaysia #wawabeauty #wawasoftlens #fastrespond #makeup #agentmalaysia #girls #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #lipmatte #ynaleelipmatte #sobellacosmetics #wawafantasydream #donde #sephora #agent #unicorn #muakualalumpur


0💬Normal

OHSEM !!! Kenapa Ohsem ? 🤔 Alhamdullilah banyak testimony positive yg kita dapat, semua kembali cergas & sihat 🤗 Apa yang hebat sangat dengan Gadis Ohsem ini 😯 Uollsss jangan risau ingredients dalam Kopi nie semua makanan sunnah tau, that why ia sgt bagus utk kesihatan tubuh badan kita 👍🏽 Sesuai utk semua golongan wanita & lelaki, ibu mengandung serta kanak2 yang berumur 13 tahun ke atas 👌🏻 ✅KURUS ✅PUTIH ✅TENAGA ✅KENYANG RM39.00 / 20SACHET http://www.wasap.my/601118601427/NakGadidOhsem #WawaBeauty #FamilyMissAienEmpire


0💬Normal

SELAMAT HARI RAYA 💋 efa dah open order. dah boleh start COD 🥰❤️ . . #shrmzb 🎉


2💬Normal

WAJIB TELAN 2 BIJI GADIS DETOX SEBELUM TIDO! Seharian dah telan macam2. Ketupat, rendang, nasi impit, bihun goreng, satay dan macam2 lagi.. Gadis Detox boleh bantu clearkan makanan yg tak diperlukan dalam perut uollzz.. After telan gadis detox.. esok pagi confirm dia bantu flush out semua makanan yg tak diperlukan dalam perut korg. No more sembelit.. No more ternak lemak lama2 🤭 Badan pon rasa lebih ringan after toksin dalam badan dah dibuang dengan jayanyaa 🤭 Sapa nak Gadis Detox boleh cari saya ❤️ Stok panas musim Raya ni 🤣 http://www.wasap.my/601118601427/NakGadisDetox #WawaBeauty #FamilyMissAienEmpire


0💬Normal

Love Edition mempunyai 2 box, ROMANCE & MYSTERIOUS. Setiap box mengandungi 4 code lipamatte dan 1 perfume . Warna untuk kedua dua box adalah code Lipmatte yang berbeza dan wangian yang berbeza. Jadi kalau dapatkan 2 box akan dapat 8 warna lipmatte yang berbeza dan 2 perfume yang berbeza. Best kan? Mana satu yang korang suka untuk cuba? Mysterious atau Romance? @wawabeauty_dina #teamnurul . . . #wawacosmetics #wawabeauty #wawazainal #aerilzafrel #wawaloveedition #romance #mysterious #wawabeautymuar #wawacosmeticsmuar #wawabeautytangkak #wawacosmeticstangkak #wawabeautybukitgambir #wawacosmeticsbukitgambir #wawabeautyserom #wawacosmeticserom #wawababygirledition #wawaeecushion #wawaloveedition #wawaeyekit #wawacompactpowder #wawa3Dmascara


0💬Normal

Love Edition mempunyai 2 box, ROMANCE & MYSTERIOUS. Setiap box mengandungi 4 code lipamatte dan 1 perfume. Warna untuk kedua dua box adalah code Lipmatte yang berbeza dan wangian yang berbeza. Jadi kalau dapatkan 2 box akan dapat 8 warna lipmatte yang berbeza dan 2 perfume yang berbeza. Best kan? Mana satu yang korang suka untuk cuba? Mysterious atau Romance? @wawabeauty_dina #teamnurul . . . #wawacosmetics #wawabeauty #wawazainal #aerilzafrel #wawaloveedition #romance #mysterious #wawabeautymuar #wawacosmeticsmuar #wawabeautytangkak #wawacosmeticstangkak #wawabeautybukitgambir #wawacosmeticsbukitgambir #wawabeautyserom #wawacosmeticserom #wawababygirledition #wawaeecushion #wawaloveedition #wawaeyekit #wawacompactpowder #wawa3Dmascara


0💬Normal

Love Edition mempunyai 2 box, ROMANCE & MYSTERIOUS. Setiap box mengandungi 4 code lipamatte dan 1 perfume. Warna untuk kedua dua box adalah code Lipmatte yang berbeza dan wangian yang berbeza. Jadi kalau dapatkan 2 box akan dapat 8 warna lipmatte yang berbeza dan 2 perfume yang berbeza. Best kan? Mana satu yang korang suka untuk cuba? Mysterious atau Romance? @wawabeauty_dina #teamnurul . . . #wawacosmetics #wawabeauty #wawazainal #aerilzafrel #wawaloveedition #romance #mysterious #wawabeautymuar #wawacosmeticsmuar #wawabeautytangkak #wawacosmeticstangkak #wawabeautybukitgambir #wawacosmeticsbukitgambir #wawabeautyserom #wawacosmeticserom #wawababygirledition #wawaeecushion #wawaloveedition #wawaeyekit #wawacompactpowder #wawa3Dmascara


0💬Normal

Love Edition mempunyai 2 box, ROMANCE & MYSTERIOUS. Setiap box mengandungi 4 code lipamatte dan 1 perfume . Warna untuk kedua dua box adalah code Lipmatte yang berbeza dan wangian yang berbeza. Jadi kalau dapatkan 2 box akan dapat 8 warna lipmatte yang berbeza dan 2 perfume yang berbeza. Best kan? Mana satu yang korang suka untuk cuba? Mysterious atau Romance? @wawabeauty_dina #teamnurul . . . #wawacosmetics #wawabeauty #wawazainal #aerilzafrel #wawaloveedition #romance #mysterious #wawabeautymuar #wawacosmeticsmuar #wawabeautytangkak #wawacosmeticstangkak #wawabeautybukitgambir #wawacosmeticsbukitgambir #wawabeautyserom #wawacosmeticserom #wawababygirledition #wawaeecushion #wawaloveedition #wawaeyekit #wawacompactpowder #wawa3Dmascara


0💬Normal

Love Edition mempunyai 2 box, ROMANCE & MYSTERIOUS. Setiap box mengandungi 4 code lipamatte dan 1 perfume. Warna untuk kedua dua box adalah code Lipmatte yang berbeza dan wangian yang berbeza. Jadi kalau dapatkan 2 box akan dapat 8 warna lipmatte yang berbeza dan 2 perfume yang berbeza. Best kan? Mana satu yang korang suka untuk cuba? Mysterious atau Romance? @wawabeauty_dina #teamnurul . . . #wawacosmetics #wawabeauty #wawazainal #aerilzafrel #wawaloveedition #romance #mysterious #wawabeautymuar #wawacosmeticsmuar #wawabeautytangkak #wawacosmeticstangkak #wawabeautybukitgambir #wawacosmeticsbukitgambir #wawabeautyserom #wawacosmeticserom #wawababygirledition #wawaeecushion #wawaloveedition #wawaeyekit #wawacompactpowder #wawa3Dmascara


0💬Normal

Love Edition mempunyai 2 box, ROMANCE & MYSTERIOUS. Setiap box mengandungi 4 code lipamatte dan 1 perfume. Warna untuk kedua dua box adalah code Lipmatte yang berbeza dan wangian yang berbeza. Jadi kalau dapatkan 2 box akan dapat 8 warna lipmatte yang berbeza dan 2 perfume yang berbeza. Best kan? Mana satu yang korang suka untuk cuba? Mysterious atau Romance? @wawabeauty_dina #teamnurul . . . #wawacosmetics #wawabeauty #wawazainal #aerilzafrel #wawaloveedition #romance #mysterious #wawabeautymuar #wawacosmeticsmuar #wawabeautytangkak #wawacosmeticstangkak #wawabeautybukitgambir #wawacosmeticsbukitgambir #wawabeautyserom #wawacosmeticserom #wawababygirledition #wawaeecushion #wawaloveedition #wawaeyekit #wawacompactpowder #wawa3Dmascara


0💬Normal

Love Edition mempunyai 2 box, ROMANCE & MYSTERIOUS. Setiap box mengandungi 4 code lipamatte dan 1 perfume . Warna untuk kedua dua box adalah code Lipmatte yang berbeza dan wangian yang berbeza. Jadi kalau dapatkan 2 box akan dapat 8 warna lipmatte yang berbeza dan 2 perfume yang berbeza. Best kan? Mana satu yang korang suka untuk cuba? Mysterious atau Romance? @wawabeauty_dina #teamnurul . . . #wawacosmetics #wawabeauty #wawazainal #aerilzafrel #wawaloveedition #romance #mysterious #wawabeautymuar #wawacosmeticsmuar #wawabeautytangkak #wawacosmeticstangkak #wawabeautybukitgambir #wawacosmeticsbukitgambir #wawabeautyserom #wawacosmeticserom #wawababygirledition #wawaeecushion #wawaloveedition #wawaeyekit #wawacompactpowder #wawa3Dmascara


0💬Normal

SELAMAT HARI RAYA 🥰🥰 . . efa akan start COD raya kedua ke atas.. kalau nak self pickup mase raya pertama pun boleh 😉 . . boleh wasap efa ye 01156315952


2💬Normal

Hi hampaaaaa... Makeup lover patut ada Set Makeup Mata ni tau. Set makeup 2 dalam 1. Eyebrow pencil dan eyeliner, sebab : . ✨ Super pigmented. ✨ Waterproof. ✨ Mudah dicuci. ✨ Eyebrow pencil warna dark brown sesuai untuk semua kulit Asia . ✨ Eyeliner dengan warna hitam pekat dan mata mudah lukis. ✨ Senang nak lukis. ✨ Harga murah gila. . Yes! Untuk 2 item ni, harga cuma RM 39.90 sahaja. Rugilah tak grab COMBO LIMITED EDITION ni. Jom beli sekarang ‼️ . Click link https://wa.me/60135284803 to order . #wawacosmetics #wawacosmeticssp #wawacosmeticskedah #wawacosmeticsbertam #wawacosmeticspenang #wawababykit #wawaloveedition #wawacompactpowder #teamQD #wawaecushion #wawabeauty #wawaeyebrowliner #wawacosmeticsagent #wawacosmeticshq #2020 #sale #lipstick #compactpowder #lipmatte #loveedition #makeup #mekap #mekapmurah #stopcovid19 #kitajagakita #covid19 #wawalipmatteraya


0💬Normal

. WAWA KAD RAYA EDITION! 🥰 bila last kita kirim kad raya kpd seseorang?? hmm mungkin dh lama sgt takbuat. asyik2 setiap tahun wish guna whatsapp je. smpai masa, delete. hilang. habis mcmtu je . JOM KEMBALIKAN NOSTALGIA KIRIMAN KAD RAYA TAHUN NI!! 🥰💓 kad raya yg sgt exclusive didatangkan sekali dgn lipmatte WAWA. sgt menarik dikirimkan kpd org tersayang, sedara mara, sahabat handai, dan sesiapa sahaja dlm ingatan . Boleh dijadikan kenangan pd masa akan datang. 4 koleksi hebat. JOM DAPATKAN SEMUA SEKARANGGGGGG . http://www.wasap.my/60169873071/ . #wawabeautyipoh #wawacosmeticsipoh #wawacosmetics #wawabeauty #wawalipmate #wawafoundation #wawamaskara #wawaeyebrow #wawacleanser #wawafacialmist #wawaliptreatment #wawaserum #wawagreenteaserum #wawasoftlens #muamalaysia #wawazainal #aerilzafrel #makeup #makeupartist #dropshipneeded #agentneeded #codipoh #wawaeecushion #wawaloveedition #wawamysteriousromance #agentwanted #loveedition #wawakirimkadraya #wawakadraya


0💬Normal

EID MUBARAK EVERYONE✨ . Esok dah raya tapi lipmatte tkde lagi😩 jangan risau farhana ade penyelesaiannya🙃 jomla pakai lipmatte wawa kad raya ni😍 . Nak bagitahu yang tinggal satu je lagi wawa kad raya (almond) dekat farhana. Siapa yang nk dapatkan sebelum raya bole cepat cepat ws okies🌹farhana hantar sampai depan rumah terus😉 . P/S : i love makeup using wawa cosmetics sebab best sangat🥰


2💬Normal

Next Page