#redlipstick

N’attendez pas d’être heureux pour sourire, souriez plutôt afin d’être heureux. #girl #women #woman #makeup #redlipstick #mujer #donna #italian #italiangirl #italianwoman #italy #italie #france #french #frenchgirl #frenchwoman #fashion #mode #selfie #brune #smile


0💬Normal

feel like pure shit, just want moshi monsters back


4💬Normal

da saga: adorei estas fotografias então tomem lá mais uma 👀


3💬Normal

Inspired by this week’s @erica_davies #ericamademetryit prompt to put on some bright lipstick... what a difference it makes! ⠀ ⠀ I haven’t worn lipstick in weeks (months?) and it’s so fun to wear it just for the hell of it, not just for a night out.⠀ ⠀ Also... what a lifesaver this headscarf is. Short hair needs cutting regularly and I am overdue - so this is hiding some unruly curls and an outgrown buzzcut!


1💬Normal

Cantiknyaaaa 😍♥️! Haa siapa nak skin cantik glowing? Boleh la try skrg 📣📣📣. . . CC CREAM MARYKAY YG SGT BEST! . . Anatara kelebihan CC Cream ni: 1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), 2. CC Cream ada SPF15, 3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. 4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit, 5. CC Cream ada 4 shades shj 6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik. 7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish. . . Bestnyaaa! Beli 2 cc cream tu dengan harga RM100 je! Normal price RM75. Lepas tu dpt free lip tint 😍. Warna- Warna lip tint nya pun cantik! Alahaaai bestnya deals ni. Cepat cepat grab tau! Untung sangat ni! . . Cepat-cepat grab! WhatsApp Nadia sekarang tau... Nadia bagi free consultation juga 😍 . . IBC Nadia http://www.wasap.my/60189792990 . . #marykay#lipstick#bestproduct#redlipstick#marykaymakeup#marykaylovers#marykaymysg#skincare#makeup#dollskin#blusher#eyemakeup#eyeshadow#kl#makeover#koreanskincare#glowingskin#dewyskin#makeupremover#eyemakeup#liptint#dailymakeuplook#easymakeup#facemask


0💬Normal

CC CREAM MARYKAY YG SGT BEST! . . Anatara kelebihan CC Cream ni: 1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), 2. CC Cream ada SPF15, 3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. 4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit, 5. CC Cream ada 4 shades shj 6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik. 7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish. . . Bestnyaaa! Beli 2 cc cream tu dengan harga RM100 je! Normal price RM75. Lepas tu dpt free lip tint 😍. Warna- Warna lip tint nya pun cantik! Alahaaai bestnya deals ni. Cepat cepat grab tau! Untung sangat ni! . . Cepat-cepat grab! WhatsApp Nadia sekarang tau... Nadia bagi free consultation juga 😍 . . IBC Nadia http://www.wasap.my/60189792990 . . #marykay#lipstick#bestproduct#redlipstick#marykaymakeup#marykaylovers#marykaymysg#skincare#makeup#dollskin#blusher#eyemakeup#eyeshadow#kl#makeover#koreanskincare#glowingskin#dewyskin#makeupremover#eyemakeup#liptint#dailymakeuplook#easymakeup#facemask


0💬Normal

GLOWINGNYA SKIN 😍♥️! . . CC CREAM MARYKAY YG SGT BEST! . . Anatara kelebihan CC Cream ni: 1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), 2. CC Cream ada SPF15, 3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. 4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit, 5. CC Cream ada 4 shades shj 6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik. 7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish. . . Bestnyaaa! Beli 2 cc cream tu dengan harga RM100 je! Normal price RM75. Lepas tu dpt free lip tint 😍. Warna- Warna lip tint nya pun cantik! Alahaaai bestnya deals ni. Cepat cepat grab tau! Untung sangat ni! . . Cepat-cepat grab! WhatsApp Nadia sekarang tau... Nadia bagi free consultation juga 😍 . . IBC Nadia http://www.wasap.my/60189792990 . . #marykay#lipstick#bestproduct#redlipstick#marykaymakeup#marykaylovers#marykaymysg#skincare#makeup#dollskin#blusher#eyemakeup#eyeshadow#kl#makeover#koreanskincare#glowingskin#dewyskin#makeupremover#eyemakeup#liptint#dailymakeuplook#easymakeup#facemask


0💬Normal

@costasy_natural_beauty słyszeliście o tej firmie? Miałam okazję testować ich produkty po raz pierwszy. Wybralam sobie 3 rzeczy: (2 zdjęcie wszystko widać) -PĘDZEL WACHLARZOWY "SMALL FAN BRUSH" idealny do nakładania brązera, różu, rozświetlacza. Wachlarzowa końcówka sprawia, że produkt mamy fajnie nalozony, równomiernie. -PĘDZEL KABUKI - służy do nakładania produktu mineralnego, używam go do podkladu o którym za chwilę wspomnę. Ma bardzo gęste a zarazem miękkie włosie. Świetnie radzi sobie z nałożeniem podkladu i rozprowadzeniem go, a poza tym nie robi plam na twarzy. Wykonany jest z włosia syntetycznego, jest bardzo miękki i nie drapie po buzi. - PODKŁAD MINERALNY SPF15 W KOLORZE BLONDIE - wybrałam sobie podkład w jasnym odcieniu, dzięki pomocy Pani ze sklepu otrzymałam produkt, który nie jest za ciemny, ani za jasny - idealny, za co dziękuję. Bardzo fajnie matuje twarz, nadaje promienny wygląd cerze i jest odpowiedni dla vegan. Najważniejsze w cieplejsze dni jest to, że posiada naturalny filtr przeciwsłoneczny SPF 15. CIEKAWOSTKA: *podkłady Lily Lolo zostały wyróżnione przez Zieloną Biblię Urody oraz magazyn Natural health. 🎊 podkład i pedzle sprawdzaja się u mnie super w wykonywaniu codziennego makijażu. Polubiłam się z tymi produktami, firma @costasy_natural_beauty bardzo na plus! ✨ @costasy_natural_beauty #podkladmineralny #followme #likeme #cosmetics #kosmetykimineralne #pdzle #pedzledomakijazu #kabuki #brushes #brush #medusapiercings #tattoo #photooftheday #photography #photo #canonphotography #redlipstick #redlips #makeup #makeupartist #glow #glowup #hello #goodday #april #friday #likeme


2💬Normal

I know this Easter is a little different but don’t forget to be thankful for the little things. Especially yourself & the strength you have inside you. Focus on the good that will come. Happy Easter my Loves. 💛 Red Lips make me feel so good, What makes you feel good? #happyeaster #stayhomestaysafe • Makeup Details: @anastasiabeverlyhills x @amrezy Highlighter @colouredraine ‘Vanity Raine’ @anastasiabeverlyhills Brow Wiz ‘Medium Brown’ @fentybeauty ‘Caramel Cutie’ Bronzer @kikomilano Eyeliner @lillylashes in ‘Paris’ •


4💬Normal

Dnes tu máme Velký pátek a my vám přejeme krásné prožití těchto velikonočních svátků 🥰😊🐣🐤🐥🌹🌷 . . . . #blog #blogerkycz #instablog #cz #instagram #look #karantena #blondegirl #czechgirls #hellotommorow #greyeyes #redlipstick #ed #2020 #bloggersre #singlegirl #instagood #me #like #likeforlikes #folow #girl #czech_insta #cosmetics #longhair #happyeaster #makeup


1💬Normal

Wow 😱. FREE LIPTINT la kalau beli cc cream 😍! . . CC CREAM MARYKAY YG SGT BEST! . . Anatara kelebihan CC Cream ni: 1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), 2. CC Cream ada SPF15, 3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. 4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit, 5. CC Cream ada 4 shades shj 6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik. 7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish. . . Bestnyaaa! Beli 2 cc cream tu dengan harga RM100 je! Normal price RM75. Lepas tu dpt free lip tint 😍. Warna- Warna lip tint nya pun cantik! Alahaaai bestnya deals ni. Cepat cepat grab tau! Untung sangat ni! . . Cepat-cepat grab! WhatsApp Nadia sekarang tau... Nadia bagi free consultation juga 😍 . . IBC Nadia http://www.wasap.my/60189792990 . . #marykay#lipstick#bestproduct#redlipstick#marykaymakeup#marykaylovers#marykaymysg#skincare#makeup#dollskin#blusher#eyemakeup#eyeshadow#kl#makeover#koreanskincare#glowingskin#dewyskin#makeupremover#eyemakeup#liptint#dailymakeuplook#easymakeup#facemask


0💬Normal

Nadia pun pakai jugak Cc cream ni. Even tak keluar rumah pun Nadia akan pakai jugak. Apa tah lgi kalau keluar memang WAJIB PAKAI! Dapat melindungi kulit kita dr direct sun. So ada protection untuk skin kita. . . CC CREAM MARYKAY YG SGT BEST! . . Anatara kelebihan CC Cream ni: 1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), 2. CC Cream ada SPF15, 3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. 4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit, 5. CC Cream ada 4 shades shj 6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik. 7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish. . . Bestnyaaa! Beli 2 cc cream tu dengan harga RM100 je! Normal price RM75. Lepas tu dpt free lip tint 😍. Warna- Warna lip tint nya pun cantik! Alahaaai bestnya deals ni. Cepat cepat grab tau! Untung sangat ni! . . Cepat-cepat grab! WhatsApp Nadia sekarang tau... Nadia bagi free consultation juga 😍 . . IBC Nadia http://www.wasap.my/60189792990 . . #marykay#lipstick#bestproduct#redlipstick#marykaymakeup#marykaylovers#marykaymysg#skincare#makeup#dollskin#blusher#eyemakeup#eyeshadow#kl#makeover#koreanskincare#glowingskin#dewyskin#makeupremover#eyemakeup#liptint#dailymakeuplook#easymakeup#facemask


0💬Normal

Next Page