#muajb

RED KISS + PINKY PROMISE Best betul sape yg dapatkan semua flavour #DemicaIceCream ni. Boleh mix mcm² warna utk hasilkan look yg berbeza. Red Kiss mix dgn Pinky Promise pun cuns dijadikan ombre lips. First, sapu dulu seluruh bibir dgn Pinky Promise, kemudian sapu Red Kiss di bahagian dlm bibir. Siap!👄 . #Demica #DemiCantik #DEMICALIPMATTE #whiteninglotionmalaysia #nakkurus2020 #nakputihmalaysia #dudukdirumah #lipmattemurahmalaysia #lipmattemurah #lipmattedemica #lipmatteviral #demicajb #demicajohorbahru #demicajohor #demicakotatinggi #demicapasirgudang #demicakulai #muajb #muajbmurah #muamurahjb #teamshirapower #teamleen #demicaserumjohor


0💬Normal

PEACH LADY + ORANGE BITES Sape pernah mix dua flavour ni? Sangat sesuai utk natural look & utk daily look pergi kerja. Yg penting sgt sesuai sesuai dijadikan ombre lips, blusher & eyeshadow. Utk ombre lips, first korang sapu seluruh bibir warna Peach Lady. Kemudian, sapu bahagian dlm bibir dgn warna Orange Bites. Ada ke yg nak COD #DemicaLipmatte ? Komen “PM” . #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #whiteninglotionmalaysia #nakkurus2020 #nakputihmalaysia #dudukdirumah #lipmattemurahmalaysia #lipmattemurah #lipmattedemica #lipmatteviral #demicajb #demicajohorbahru #demicajohor #demicakotatinggi #demicapasirgudang #demicakulai #muajb #muajbmurah #muamurahjb #teamshirapower #teamleen #demicaserumjohor


0💬Normal

❤️ Wonderblush ! • • 🤍Sangat sangat pigmented • • 🤍Chop2 sikit je pun dah cukup terang dan pekat • • 🤍 Chop, blend ratakan die kat pipi, terus dapat efek glowing 🥰. Natural look gitewww • • 🤍 So girls, apa tunggu lagi grab yours now! RM36 je.. tapiii tahan nya berbulan bulan syg! 😉 • • #sobellalipmatte #sobellaliptint #OMGMascara #bajukurungmurah #sobellamatteeyeshadowjb #sobellajb #sobellakempas #sobellatampoi #makeupmurah #produkkecantikan #lipmattemurah #sobellafruitliptint #sobellafruitliptintwatermelon #sobellafruitliptintpeach #sobellapartnerincrime #sobellajb #sobellaPGL #cinta999 #liptintstrawberry #sobellamybff #muajb #kosmetikmurah #omgmascarajb #loveblushjb


0💬Normal

❤️ Wonderblush ! • • 🤍Sangat sangat pigmented • • 🤍Chop2 sikit je pun dah cukup terang dan pekat • • 🤍 Chop, blend ratakan die kat pipi, terus dapat efek glowing 🥰. Natural look gitewww • • 🤍 So girls, apa tunggu lagi grab yours now! RM36 je.. tapiii tahan nya berbulan bulan syg! 😉 • • #sobellalipmatte #sobellaliptint #OMGMascara #bajukurungmurah #sobellamatteeyeshadowjb #sobellajb #sobellakempas #sobellatampoi #makeupmurah #produkkecantikan #lipmattemurah #sobellafruitliptint #sobellafruitliptintwatermelon #sobellafruitliptintpeach #sobellapartnerincrime #sobellajb #sobellaPGL #cinta999 #liptintstrawberry #sobellamybff #muajb #kosmetikmurah #omgmascarajb #loveblushjb


0💬Normal

❤️ Wonderblush ! • • 🤍Sangat sangat pigmented • • 🤍Chop2 sikit je pun dah cukup terang dan pekat • • 🤍 Chop, blend ratakan die kat pipi, terus dapat efek glowing 🥰. Natural look gitewww • • 🤍 So girls, apa tunggu lagi grab yours now! RM36 je.. tapiii tahan nya berbulan bulan syg! 😉 • • #sobellalipmatte #sobellaliptint #OMGMascara #bajukurungmurah #sobellamatteeyeshadowjb #sobellajb #sobellakempas #sobellatampoi #makeupmurah #produkkecantikan #lipmattemurah #sobellafruitliptint #sobellafruitliptintwatermelon #sobellafruitliptintpeach #sobellapartnerincrime #sobellajb #sobellaPGL #cinta999 #liptintstrawberry #sobellamybff #muajb #kosmetikmurah #omgmascarajb #loveblushjb


1💬Normal

Yang mana nak lagi tu boleh pm okey. Stock pon tinggal tk banyak dah. Nak boleh cepat pm. Cod area permatang pauh, perda, seberang jaya & berdekatan okey. Nak kulit elok, cantik, putih, takda jerawat boleh pm laju2 okey 😉 . . . #mcp #mcppenang #magicalcpure #magicalcpuremurah #magicalcpureoriginal #magicalcpureoriginalhq #muajb #muajbmurah #ysuku #ysukushuib #tips #cantikcantik #nakcantik #tipscantik #magicalcpurevitac #cantikskincare #skincareroutine #skincareproducts #skincareroutines #skincantik #skincantikskinsihat #kulitcerah #putihgebu #putihsatubadan #hilangkanjerawat #skincareviral #flawlessskin #flawless #viralvideos #viral


0💬Normal

NAK FLAWLESS, TAPI TAK CUKUP BUDGET ❓❓❓ - Amelin Belle Serum adalah produk yang boleh buat wajah awak semua flawless. Sis faham waktu2 gini banyak benda kita nak kena fikir lagi lagi pasal wang kan ? Bukan bermakna kita tak perlu jaga skin yee. - So serum ni boleh merawat semua masalah yang awak alami, dengan hanya menggunakan satu produk sahaja. Jimat kan ? Jom try 😉 - #johoronlineshop #johor #agentjohor #agentamelinbelle #serumkecantikan #serummalaysia #serummerawat #amelinbelle #amelinbelleserum #amelinbellejb #amelinbelleskudai #amelinbellepulai #amelinbellekulai #amelinbellesenai #serumsemulajadi #serumorganik #serumterbaik #serumrose #makeuplover #muajb #muajohor #makeupartist #serumterbaik #serumglowing #codjohorbahru #codjb🚗 #melakarkerjayabersama #stayhome #cantiknatural


0💬Normal

____________________________________________________ Makeup 💄| Location 📍 | Bridal 👑 | Click Link on my BIO 👇 to Whatsapp & hire me as ur MUA Http://NadyiaShazleenMua.wasap.my . 📲019-7557339 📲019-7557339 Do travel (Base KLUANG ) Kl | #muakluang #muajb #makeupkluang #muajohor #muaparitraja #muakl #pelaminkluang #kelasmakeup #bridalkluang #muamuar #makeupkluang #muapontian #muayongpeng #muarengit #muabp #muakulai #makeuptunangkluang #makeupsandingkluang #makeupnikahkluang #photoshoot #muanadyleen #muarenggam #muasimpang #kelasmekap #muabenut #mualayanglayang #muasenggarang #muapaloh #muamersing #mekapdinner MUA kluang.


0💬Normal

Ini tak tau look apa .. Simple touchup for my sis ❤🌸 #evamuajb #muajb #muajbmurah #muafreelance #makeupmurahjb #makeupbudget #makeupfordinner #makeupforevent #makeupforbridesmaid #simplelook #heavylook #makeupcutcreast . . Kindly whatsapp for more details .. . http://www.wasap.my/601126664934


0💬Normal

Testing Makeup simple for my sis inlaw . Time ni tgh mlm, kening tu masih try and error lagii 😁 Letops tak letopsss ? #evamuajb #muajb #muajbmurah #muafreelance #makeupmurahjb #makeupbudget #makeupfordinner #makeupforevent #makeupforbridesmaid #simplelook #heavylook #makeupcutcreast . . Kindly whatsapp for more details .. . http://www.wasap.my/601126664934


0💬Normal

Bushrah | outdoor photoshoot Tq for trust on my workart 😘❤ . #evamuajb #muajb #muajbmurah #muafreelance #makeupmurahjb #makeupbudget #makeupfordinner #makeupforevent #makeupforbridesmaid #simplelook #heavylook #makeupcutcreast . . Kindly whatsapp for more details .. . http://www.wasap.my/601126664934


1💬Normal

Yellow cut crease for @ayuarsad ❤️. Lama mummy x up gambar makeup. Busy sikit settlekan makeup order. Ada few makeup tutorial mommy dlm proses edit. Stay tune tau 😘. Masa ni model mummy ada tembel kat mata. Korg perasan x kat mata mana 🤪. Btw korg nak tutorial makeup mcm mana. Cuba comment sikit 😘. #muajb #muakulai #muasenai #makeupbudget #sephora #dior #nyxcosmetics #maccosmetics #toofaced #nars #chanel


0💬Normal

BIMBANG ENCIK ASBEN CARI LAIN? Wanita ni bila sudah beranak , Maintenance badan pun kena jaga. Jangan dibiarkan aset kita menggelebeh, lembik dan layu. Bimbang2 suami mula pandang yang lain. Yang kat luar tu bersepah awek2 yang mengancam. Tegang dan mantap. Jangan pulak sampai kita yang terancam. . Suami anda sama macam suami saya . . . Bernafsuuuuuuuuuuuuuuu..... . So tugas kita sebagai isteri , Bagi yang terbaik untuk encik suami kita. . Apa rahsia saya? Saya gunakan Love Potion by Hush Hush untuk ikat suami. Mana taknya, bila Payudara makin ANJAL, MONTOK dan BULAT. Suami pun asik nak melekat dengan kita. Habis keje terus balik rumah. Kita pun hati senang bila suami selalu ada kat depan mata. .Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu, Whatsapp Cik Intan ya. Taip” HUSH” ke 0138527032 #resepihariini #masakdarihati #cemburuseorangperempuan #bajubabymurah #psmalaysia #sulambedakmalaysia #inairambut #bajupengantin #pesonapengantin #sambalkering #kebayabatik #makeupmurah #makeupmalaysia #muakl #muabn #muajb #bajumuslimah #jubahbf #mesrawudhu #videotiktok #awekmelayu #bajutidur #skirttutu #seluarjeansperempuan


0💬Normal

As you can see skin progress Lyaa ni wow sangat! Jerawat makin hari makin kecut dan hilang. Bekas jerawat pun makin pudar dan bersih terus. Skin pun makin glow ✨ - Fyi Lyaa konsisten guna scrub, serum and moisturizer from #bougasbeauty. Korang pakai lah apa pun skincare, the key mesti lah konsisten baru nampak progress yg ketara macam Lyaa okayyy 😍 - - 📲 Berminat nak cuba #bougasbeauty directly DM atau click link in bio @heyitsblush! - #bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautysg #bougasbeautysingapore #bougasserum #bougasserumtampoi #bougasserumlarkin #bougasserumpontian #bougasserumkempas #muajb #muajohor #johor #b5streetmarket #angsana #agentbougaswanted #advancedserum #kekjohor #localskincaremalaysia #jerawat #parutjerawat #utm #utmskudai #bougasutm #stayhome #stayhomestaysafe #bougasfeedback


0💬Normal

Next Page