#minyoongi

Pq eu te amo? 😔💫💖 • • ★·.·´¯`·.·★ ★·.·´¯`·.·★ • ✨𝚅𝚎𝚗𝚑𝚊 𝚌𝚘𝚗𝚑𝚎𝚌𝚎𝚛 𝚗𝚘𝚜𝚜𝚘 𝙸𝙶 𝚙𝚊𝚛𝚊 𝚖𝚊𝚒𝚜 𝚙𝚘𝚜𝚝 @___bangtanbts____ • • ⚠️𝚁𝚎𝚙𝚘𝚜𝚝𝚘𝚞? 𝙽ã𝚘 𝚝𝚒𝚛𝚎 𝚘𝚜 𝚌𝚛é𝚍𝚒𝚝𝚘𝚜 (𝚙𝚕á𝚐𝚒𝚘 é 𝚌𝚛𝚒𝚖𝚎) • • • 💫Tags #bts #bangtanboys #bighit #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #junghoseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook #armys #btsbrazil


0💬Normal

Espero que gostem,desculpa qualquer erro ortográfico ~Adriele ✨segue nosso conteúdo @kpopzeiiira.bts✨ . . . . . . . ✨parcerias✨ @i_love_kpop_2020 @jeykeeeeyyyy @b_army_bem_loca .@kpop.xmoon @kpopis2019 . . ✨~ TAGS~✨ #kimnamjoon#kimseokjin#minyoongi#junghoseok#parkjimin#kimtaehyung#jeonjungkook#bts#btswolrd#bangtanboys#kpop#jikook#b-army#memes#edits#videos..


0💬Normal

Allí dice que lo dibuje yo lo dubujo #myska10k #drawthisyourstyle #btsart #btsfanart #bts #dibujos #fanarts #arte #suga #minyoongi


0💬Normal

BTS WTS . Sys final merch~ I won’t sell the PCs separately unless I get all the spots filled so please DM☺️ . Hyung line: tag$15-ring$20 Maknae line: tag$20-ring$25 Memorial label tag- set~$30 Sys final ring- set~$65 Rm✅✅ Jin✅✅ Suga✅✅ Hobi✅✅ Jimin✅✅ Tae✅✅ JK✅✅ Tag✅$5 Ring✅$10 . Please DM if interested 🥰 . #bts #btstrades #btssales #btsphotocard #btscollection #btsphotocardtrade #btsphotocardsale #btswts #btswtt #kpop #kpopphotocard #kpoptrade #kpopsale #kpopwts #kpopwtt #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #junghoseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook


0💬Normal

Sedih sih gk kebayang lg, smpai" pas mndengar klau itu memang benar" trjdi😔 • • • #bighitentertainment #bangtanboys #bangtansonyeondan방탄소년단 #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #jeonghuseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook #bts #ipurpleyou💜


1💬Normal

ᴊᴀᴘᴀɴᴇꜱᴇ ᴀʟʙᴜᴍ: ᴍᴀᴘ ᴏꜰ ᴛʜᴇ ꜱᴏᴜʟ 7 ᴛʜᴇ ᴊᴏᴜʀɴᴇʏ • • • • TAGS: // #kimtaehyung #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #junghoseok #parkjimin #jeonjungkook #tae #bts #kpop #bangtansonyeondan #taehyung #jimin #jungkook #jhope #rm #suga #jin #bangtan #photoshoot #thejourney #mots7thejourney #mapofthesoul7thejourney


0💬Normal

Asupan setiap harinya kaya gini gimana😅😅😅😆😆😆💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 #jin #jimin #jhope #jungkook #rm #suga #v #kimseokjin #kimnamjoon #kimtaehyung #jeonjungkook #junghoseok #minyoongi #parkjimin #vlive #vlivebts #btsvlive #taehyungvlive


0💬Normal

Guess the member !!!! ••••••••••••••••••••••••••••••••• 📷 artist: @sofia.lee_ . . . Follow || @park_.anna . . #bts #bangtanboys #bangtansonyeondan #loveyourself #fakelove #kimseokjin #kimtaehyung #jin #taehyung #fanart #junghoseok #jhope #jeonjungkook #jungkook #parkjimin #jimin #kimnamjoon #rm #suga #minyoongi #fanart #drawing #sketch #btsdrawing #btsfanart #btssketch #kpopdrawing #kpop


1💬Normal

PART 9 I LOVE MY BIAS Y/N HAMIL!? Mampus lu Kook🤣🤣🤣 • • ------------------------- 🔰Baca doang? Pergi kao!!!! ❤Jangan lupa Follow dan like biar saia semangat upload 🔞Ingat ini konten dewasa🔞 🌚Tempat berhalu Hehe...... 🌺Komen dong sepi nih kolom komennya TwT 🌹Moga suka sama FF ku ya😁 💟Repost? Tag ato CR!!!!! 💛mau save? Save aja gpp 💘Bantu doa dan support biar ni akun terkenal ye💛 ------------------------- Hastag: #ffbts🔞💦 #ffbts🔞 #ffbtsyadong #kimnamjoon #kimseokjin #rm #namjoon #bts #kimtaehyung #minyoongi #jin #seokjin #junghoseok #jeonjungkook #southkorea #worldwidehandsome #suga #army #bangtanboys #jimin #jungkook #rm #jhope #v #suga #jin #kpop #jimin #army #bangtanboys #yoongi #jungkook #kpop #rapmonster #hoseok #taehyung #taetae #parkjimin


0💬Normal

VIVA DANCE STUDIO makes some of my fave choreos 🥺🥺 - #bts #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #junghoseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook #rm #namjoon #seokjin #jin #yoongi #suga #jhope #jimin #btsv #vbts #jungkook #슈가 #방탄소년단 #김석진 #김남준 #민윤기 #정호석 #박지민 #김태형 #전정국


0💬Normal

Suga (Agust D) Becomes 1st Korean Solo Artist To Rank In Top 10 Of UK’s Official Albums Chart!!!!!!!! 😭 Omaya this boy is determined to kill my soul 🥺 . . . . @bts.world.official @bts.bighitofficial . . . #bts #btssuga #suga #minyoongi #btsminyoongi #minyoongisolo #sugaagustd #sugasolo #sugasingle . . #btsmembers❤️💙❤️💙 #btsupdates #sugaupdates #sugabadboy #sugafashion #minyoongipics #minyoongicute


1💬Normal

Next Page