#miniagentwanted

KEBAIKAN SARANG BURUNG . 🌸Kajian perubatan Cina di Beijing mendapati sarang burung Walet merupakan agen pemutihan kulit dan juga baik untuk kesihatan mata. Bagi penghidap asma, ia juga merupakan agen terbaik memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru. Hasil daripada berbagai macam eksperimen dan penelitian menunjukkan bahawa sarang burung bermanfaat sebagai: . ❤• Zat kolagen yang terkandung dalam setiap sarang burung Walit dapat melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan serta memperbaiki saluran pencernaan. . ❤ • Sarang burung walit dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Ini juga merupakan nutrisi bagi paru-paru dan menguatkan saluran pernafasan. . ❤• Pengambilan sarang burung wallet semasa kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. Juga dapat mempercepat proses penyembuhan setelah melahirkan. . ❤ • Untuk wanita, pemakanan secara teratur dapat meningkatkan daya metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. . ❤• Untuk orang tua, pemakanan secara teratur dapat menguatkan urat dan tulang, serta meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit. . ❤ • Untuk kanak-kanak, sarang burung walit dapat membesarkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan, dan memperkuatkan paru-paru. . ❤• Merupakan makanan yang amat baik kepada para perokok, serta dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan daripada nikotin untuk mencegah serangan barah (cancer). So, dah terbukti sekarang bahawa birdnest ini memang sesuai untuk semua peringkat umur. Jom amalkan untuk meminum sarang burung walet sebagai supplement harian anda. #TeamTashaFgWalet #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletpenang #fgwaletbutterworth #fgwaletkl #fgwaletsemenyih #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #fgwaletklia #fgwaletselangor #fgwaletperak #bmf #newproduct fgwaletkedah #fgwaletipoh #miniagentwanted #stayhome #dudukrumah #kitajagakita #samsamafgwalet #fgwaletklang #fgwaletrawang #fgwaletbukitsentosa


0💬Normal

siapa suka set ni??? siapa yang belum miliki set ni??? cepat risik diaaaaa sebelum dia diambil orang!! #wawaloveedition #loveeditionmysteriousromance #lipmatte #perfume #makeup #miniagentwanted #nakduit


0💬Normal

KENAPA WAJIB RASA #CHOCOJERR ❗ 👉choc melimpah 👉tidak terlalu manis 👉tidak muak 👉bubble rice rangup 👉balang besar 👉boleh terus dimakan InshaaAllah.. Try skali pasti nak lagi 😁 Meh la ajak satu family order Harga? Jangan risau. Sangat mampu milik dan berbaloi dengan balang yang besar boleh makan 3-4 orang tau. Tak cayer kan? Meh order. Ni bukan cubaan tau 😆 http://www.wassap.my/01123348736/chocojar ❌PENCARIAN 10AGENT CHOCOJER SELURUH MALAYSIA ❌ - Jom buat Duit Raya 2020 dengan bermodal kan RM200 ++ 😘 #chocojarbanjir #agentwanted #miniagentwanted #chocojer #chocojerviral #chocojermelaka #stokischocojermelaka #bubblerice #babycrunch #chocojermurah #chocojarbalangbesar


0💬Normal

KENAPA WAJIB RASA #CHOCOJERR ❗ 👉choc melimpah 👉tidak terlalu manis 👉tidak muak 👉bubble rice rangup 👉balang besar 👉boleh terus dimakan InshaaAllah.. Try skali pasti nak lagi 😁 Meh la ajak satu family order Harga? Jangan risau. Sangat mampu milik dan berbaloi dengan balang yang besar boleh makan 3-4 orang tau. Tak cayer kan? Meh order. Ni bukan cubaan tau 😆 http://www.wassap.my/01123348736/chocojar ❌PENCARIAN 10AGENT CHOCOJER SELURUH MALAYSIA ❌ - Jom buat Duit Raya 2020 dengan bermodal kan RM200 ++ 😘 #chocojarbanjir #agentwanted #miniagentwanted #chocojer #chocojerviral #chocojermelaka #stokischocojermelaka #bubblerice #babycrunch #chocojermurah #chocojarbalangbesar


0💬Normal

EYEBROW/EYELINER terhangat Di pasaran🙈 Mana tak nye kualiti standard international tapi harga pasar malam! Rm39.90 je untuk dua item.. Demi kesayangan semua.. hihihi.. Grab yours now girls!! SANGAT BERBALOI😍 #kakyongsquad #teamshahebat #wawacosmeticssideincome #wawareadystock #codkotabharu #miniagentwanted #wawaeyebrowliner #WAWAEyeKit


0💬Normal

🆔 OC001568 . Pemilihan warna cushion berdasarkan warna kulit seseorang. 😍Ada 3 pilihan code Vanila (Light), Ginger (Medium) & Dark. . COD 🚘 Pantai Dalam, KL Gateway, PPUM, Bangsar. . POSTAGE seluruh Malaysia, Sabah & Sarawak. . Berminat ⤵⤵⤵⤵. https://obsessfieda.wasap.my/ klik jew link ni😉. . #obsesswave #obsesscosmetics #squadsyiera #syuwarrior #fiedafighter #farahnation #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsessddcushion #lipstickmatte #hudabeauty #muakl #muaselangor #miniagentwanted #muashahalam #makeupmurah #stayathome #iamfounderobsesscosmetics #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualprodukkecantikan #codselangor #hpcodbangsar #anasismrevival #codkl #codpantaidalam #coduniversitimalaya #codtmbangsar


0💬Normal

MY FAV CODE ALMOND 😍 ⁣ Nak belanja close up code almond. Paling hot selling dekat ena ade lagi 1 ready stock⁣ ⁣ And ada makmur jugak. So sesiapa yang nak grab combo jom pm ena cepat tau 🤗⁣ ⁣ Kad raya edition (3.5ml)⁣ ⁣ 1 lipmatte rm37⁣ COMBO 2 lipmatte rm70 only⁣ ⁣ Hurry up!! limited stock 🤗⁣ Jom whatsapp ena⁣ 📲 ENA - 0135996068⁣ ⁣ Atau klik link di bio ena thank u 🌸⁣ ⁣ #wawakirimkadraya⁣⁣ #wawacosmeticshq⁣⁣⁣ #wawacosmetics⁣⁣⁣ #wawamysteriousromance⁣⁣⁣ #wawaloveedition⁣⁣⁣ #wawazainal ⁣⁣⁣ #teamcikflora ⁣⁣⁣ #wawacosmeticperak⁣⁣⁣ #wawacosmeticskualakangsar⁣⁣⁣ #wawacosmeticssauk⁣⁣⁣ #wawacosmeticslenggong⁣⁣⁣ #wawacosmeticstaiping⁣⁣⁣ #wawacosmeticsipoh⁣⁣⁣ #makeuptutorial⁣⁣⁣ #wawaserumgreentea⁣⁣⁣ #greenteaserum ⁣⁣⁣ #wawa3dmascara⁣⁣⁣ #makeupnikah⁣⁣⁣ #makeuptunang⁣⁣⁣ #agentwanted⁣⁣⁣ #miniagentwanted⁣⁣⁣ #wawacosmeticsagent


0💬Normal

Assalamualaikum hai semua! Iman nak update untuk next postage kita akan buat pada hari Jumaat ini bagi ready stock items ya! Cuma kalau ada yang nak dapatkan Baby Cushion Foundation Obsess kena tunggu next week, sebab HQ akan mula beroperasi pada 1 Jun dan akan post out pada semua agent stokis di minggu hadapan. Nak dapatkan Obsess Cosmetics? Nak Iman hantarkan sampai depan rumah? Boleh whatsapp Iman cepat2 di 0126549593 atau klik link di bio untuk fast response 🎉 Untuk delivery kami available sekitar KL dan Selangor: Ukay Perdana, Central Market, Taman Melati, Wangsa Maju, Taman Melawati, Keramat, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Batu Caves, Sri Rampai, Sentul, Pandan Indah


1💬Normal

Alhamdulillah, Walaupon mood raya. Restok tetap restok! . Hebat2 anak team #teamfikasuperb meroket bulan puasa sampai habis licin stok. . Nak berjaya jangan bagi seribu alasan.! Teruskan BERUSAHA, Insyaallah Allah permudahkan urusan kita . Nak jadi sebahagian dari team chocojar, nak cari duit poket, mai lekas whatsapp fika . 📲013-6356099 bit.ly/agentchocojar . #teamchocojar #teamfikasuperb #chocojaripoh #chocojarmeru #chocojarmanjoi #chocojarjelapang #agentchocojarwanted #miniagentwanted


0💬Normal

CARA PAKAI LIPMATTE SECARA BETUL UTK TAHAN LAMA 1# Oles lipmatte pd bibir dgn rata, biarkan ianya kering 100% terlebih dahulu. Jgn terus kemam. 2# Apabila texture warna lipmatte pd bibir dah kering 100%, barulah boleh kemam bibir. 3# Kalau korang ada masalah bibir merekah, pilih lipmatte yg tak kering seperti #DemicaLipmatte yg lembut je bila sapu kat bibir. . . #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #demicaperlis #codareaperlis #nakcantik #nakputih #lotionviral #Lipmatteperlis #codarau #codkangar #codbeseri #teamzue #teamciklina #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #miniagentdiperlukan #miniagentwanted


0💬Normal

KEBAIKAN SARANG BURUNG 🌸Kajian perubatan Cina di Beijing mendapati sarang burung Walet merupakan agen pemutihan kulit dan juga baik untuk kesihatan mata. Bagi penghidap asma, ia juga merupakan agen terbaik memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru. Hasil daripada berbagai macam eksperimen dan penelitian menunjukkan bahawa sarang burung bermanfaat sebagai: . ❤• Zat kolagen yang terkandung dalam setiap sarang burung Walit dapat melancarkan pembuluh darah, meningkatkan nafsu makan serta memperbaiki saluran pencernaan. . ❤ • Sarang burung walit dapat mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Ini juga merupakan nutrisi bagi paru-paru dan menguatkan saluran pernafasan. . ❤• Pengambilan sarang burung wallet semasa kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung. Juga dapat mempercepat proses penyembuhan setelah melahirkan. . ❤ • Untuk wanita, pemakanan secara teratur dapat meningkatkan daya metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. . ❤• Untuk orang tua, pemakanan secara teratur dapat menguatkan urat dan tulang, serta meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit. . ❤ • Untuk kanak-kanak, sarang burung walit dapat membesarkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan, dan memperkuatkan paru-paru. . ❤• Merupakan makanan yang amat baik kepada para perokok, serta dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan daripada nikotin untuk mencegah serangan barah (cancer). So, dah terbukti sekarang bahawa birdnest ini memang sesuai untuk semua peringkat umur. Jom amalkan untuk meminum sarang burung walet sebagai supplement harian anda. #TeamTashaFgWalet #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletpenang #fgwaletbutterworth #fgwaletkl #fgwaletsemenyih #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #fgwaletklia #fgwaletselangor #fgwaletperak #bmf #newproduct #fgwaletkedah #fgwaletipoh #miniagentwanted #stayhome


0💬Normal

.SPECIFICATION MOREO BY KAK PEAH : - Guna bateri AAA (bateri tidak di sediakan) - Medium softness material (Sesuai untuk kulit moderate) - 1 Speed type vibration - Ringan dan mudah di bawa - Kalis air - Mudah di jaga & Senang di basuh - Boleh bawa travel (dengan cabut bateri, brand lain bateri built in) - BOLEH DI GUNAKAN DENGAN PENCUCI MUKA, CLEANSER, TONER DLL - Sesuai di gunakan oleh LELAKI & WANITA (Ramai suami isteri yang bergaduh berebut MOREO ni) . Harga dah kembali normal ye RM69 excl.postage. . READY STOCK AVAILABLE. ORDER NOWW!! KLIK LINK AT BIO👆👆 . . . #teamstarsmoreo #dropshipwanted #miniagentwanted #usj #putraheight #alammegah #bukitlancong #puchong


0💬Normal

🆔Oc000712 . Anda bimbang nak pilih foundation yang sesuai untuk jenis kulit anda? Warna code mana yang sesuai? 🤔 . Jangan risau chacha bantu anda! 😍 . Anda ada masalah kulit kering? Kulit berminyak? Jerawat? Jeragat? Eyebag? Sesuai ker foundation obsess ni dgn kulit saya? Haa jangan risau dan panik chacha boleh bantu anda 😻😻 . Satu TCF dapat tahan lebih dari 3bulan taw so tersangat jimat.. kadang boleh tahan sampai 6bulan bergantung pada kekerapan anda menggunakan nya 💪🏼 . Jadi tunggu apa lagi jangan tengok jek tekan link dekat bio whatsapp chacha laju2.. 😁 . Free COD : 🌸 Bandar Saujana Putra 🌸 Putra Heights 🌸 One City Subang 🌸 Main Place Subang 🌸 USJ Taipan 🌸 IOI Mall Putrajaya 🌸 Kota kemuning 🌸 Jalan Kebun Postage : Within Malaysia . Whatsapp: 0177715020 Click link on bio! . #SabrinaSecretSquad #ChachaAngels #obsesstv3 #treatmentcushionfoundation #eyeshadowstick #ddcushionobsess #matteliquidlipstick #squadsyiera #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticscod #agentobsess #agentobsessputraheights #obsessagentsubangjaya #agentbandarsaujanaputra #agentshahalam #agentwanted #agentwantedmalaysia #dropshipmalaysia #miniagentwanted


0💬Normal

BOSAN BUAT BISNES ASYIK TAK JADI? ⁣ NAK BUAT DUIT POKET MUSIM PKP? ⁣ ⁣ Jom join #teamcikflora. Jual wawa cosmetics best tauuu. ⁣ ⁣ Perlukan data dan phone je tauu 😉⁣ ⁣ Bahan dan coaching disediakan. Korang just copy and paste je. Mudahkan 🤗⁣ ⁣ Berminat boleh whatsapp ena klik link di bio tauu 🤗⁣ ⁣ ⁣#wawacosmeticshq#wawacosmetics#wawamysteriousromance#wawaloveedition#wawazainal#teamcikflora#wawacosmeticperak#wawacosmeticskualakangsar#wawacosmeticssauk#wawacosmeticslenggong#wawacosmeticstaiping#wawacosmeticsipoh#makeuptutorial#wawaserumgreentea#greenteaserum#wawa3dmascara#makeupnikah#makeuptunang#agentwanted#miniagentwanted#wawacosmeticsagent⁣ ⁣


0💬Normal

Hye guys! Siapa lagi yg nak join team izan boleh wasap izan skrg! Nak ada side income ? Senang je guys,Join team izan Jadi Mini Agent jual produk Wawa Cosmetic.Produk sangat senang jual..Sambil tengok tv pon boleh buat duit tau💸 Klik link dekat bio. #wawacosmetichq #wawacosmeticgombak #wawaloveeditonsrirampai #wawaloveeditionbatucaves #wawaloveeditiowangsamaju #wawaloveeditiontamanmelewar#wawaloveeditionsetiawangsa #teamcikflora #teamcikct #miniagentwanted #wawacompactpowder #wawamysteriousromance #wawaloveedition #agentwanted #miniagentwanted #wawaeecushion #wawa3dmascara #wawamakeupkit #wawamilkskin❤️❤️ #wawakadrayaedition #stayhealthy #staybeauty #stayhome #StaySafeAtHome


0💬Normal

Aseymennnn, makin hari makin tak keruan dibuatnya ape lah yang ponder BNE ni dah jampi kan. Asal calit jer mula lah rasa diawang awangan, tersenyum manis sensorang depan cermin iols ni. tak pasal orang nampak dikatakan perasan cantik depan cermin. Dah lah habis licin skin ni dia kerjakan, nasib lah ada BNE ni bebel bebel pun sayang tau! luff u BNE 😘 www.wasap.my/60136177822/BNE #DropshipWanted #MiniAgentWanted #TeamBirdnestHebat #TeamBirdnestAcik


0💬Normal

[ #JOM KIRIM KAD RAYA ] Jangan risau, Raya kan sebulan.. Tak dapat balik beraya? Tak dapat Buat Open House? Tak dapat Rentas Negeri? Ok jommm kita pos kad raya bersama ucapan buat ahli keluarga, kawan, sahabat, isteri, kekasih, yang jauh.. Kualiti Lipmatte membuatkan Anda tidak bertukar dengan jenama yang lain. Feedback yang mengatakan lipmatte Wawacosmetics setaraf international Tau... Jadi, dapatkan segera stok limited edition raya kali ini dengan kami sekarang.. Klik link dibawah 👇 Wasap.my/60196664814/raya+editions #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmuar #wawacosmeticsjohor #teamgebu #jeebdeelarmy #timno1wawacosmetics #rayaedition #wawakirimkadraya #produkviral #tv3 #miniagentwanted #agentwanted #wawazainal #aerilzafrel


0💬Normal

[ #JOM KIRIM KAD RAYA ] Jangan risau, Raya kan sebulan.. Tak dapat balik beraya? Tak dapat Buat Open House? Tak dapat Rentas Negeri? Ok jommm kita pos kad raya bersama ucapan buat ahli keluarga, kawan, sahabat, isteri, kekasih, yang jauh.. Kualiti Lipmatte membuatkan Anda tidak bertukar dengan jenama yang lain. Feedback yang mengatakan lipmatte Wawacosmetics setaraf international Tau... Jadi, dapatkan segera stok limited edition raya kali ini dengan kami sekarang.. Klik link dibawah 👇 Wasap.my/60196664814/raya+editions #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmuar #wawacosmeticsjohor #teamgebu #jeebdeelarmy #timno1wawacosmetics #rayaedition #wawakirimkadraya #produkviral #tv3 #miniagentwanted #agentwanted #wawazainal #aerilzafrel


0💬Normal

[ #JOM KIRIM KAD RAYA ] Jangan risau, Raya kan sebulan.. Tak dapat balik beraya? Tak dapat Buat Open House? Tak dapat Rentas Negeri? Ok jommm kita pos kad raya bersama ucapan buat ahli keluarga, kawan, sahabat, isteri, kekasih, yang jauh.. Kualiti Lipmatte membuatkan Anda tidak bertukar dengan jenama yang lain. Feedback yang mengatakan lipmatte Wawacosmetics setaraf international Tau... Jadi, dapatkan segera stok limited edition raya kali ini dengan kami sekarang.. Klik link dibawah 👇 Wasap.my/60196664814/raya+editions #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmuar #wawacosmeticsjohor #teamgebu #jeebdeelarmy #timno1wawacosmetics #rayaedition #wawakirimkadraya #produkviral #tv3 #miniagentwanted #agentwanted #wawazainal #aerilzafrel


0💬Normal

Next Page