#lavender

L A V E N D E R I’m planing a facelift for this one! I’m thinking all purple! 💜💜💜 I’m just waiting for my Lye to arrive then It’s restock central over here :) Don’t forget - WASH YOUR HANDS! • • • • • • #lavender #lavendersoap #washyourhands #washyodamnhands #isitbathtimeyet #mamamade #chilliwackbc #sardisbc #soapkillsbacteria #soapkillsviruses #soapisawesome #shopsmall #stickwithsmall #supportsmallbusiness #localmakers #soapmakeover


0💬Normal

Gosto de borboletas... me fazem lembrar que na vida tudo se transforma, sempre! 💜 I like butterflies... remind me that in life everything changes, always! #toalhabordada #toalhasbordadas #toalhapersonalizada #lavanda #embroidery #customizedgifts #personalizedgifts #lavender #enxovalbordado #enxovalclassico


0💬Normal

KRIM WD ni unik tau uols. Tak sama macam krim lain. _ Cara penggunaan nya hanya perlu buat sapuan di 3 point nadi. _ ❤️CARA PENGGUNAAN: _ 👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan). 👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan). 👉 Sapuan di bahagian Ari ari (Rahim) arah lawan jam. _ Nak tahu? Setiap nadi yang kita calit tu ada fungsi2 nya tau. Bukan sajer sajer ajer tau _ FUNGSI SAPUAN WDTA PADA 3 POINT UTAMA:- _ 📌NADI PERGELANGAN TANGAN - untuk awet muda, menaikkan seri wajah. _ 📌NADI LEHER - merangsang hormon, menghilangkan kedutan, meredakan stress, migrain dan resdung, mengawal metabolisma. _ 📌ARI-ARI - untuk baiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopouse, menyihatkan rahim. _ Kesan pada jari tu sapu pada kedua2 kening utk menaikkan seri wajah. Untuk kesegaran sepanjang hari, boleh sapu di bahagian belakang tengkuk. _ Ada yang bagi feedback, mood baik jer sepanjang hari bila buat sapuan WDTA setiap pagi. Sebab tu repeat order sangat tinggi 🤗 _ Berat 15gm. Untuk kegunaan 3-5 minggu. _ PENTING ‼️ Banyakkan minum air kosong, sekurang kurangnya 3 Liter sehari untuk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku. _ Penggunaan perlu konsisten calit 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI. _ Bau estrak #LAVENDER yang sangat tenang. _ ️Kesan seawal 14 hari. Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. _ WD merawat dari dalam badan dan mempunyai peringkat dalam keberkesanannya. _ 🌸BOTOL PERTAMA : WD kenalpasti masalah dalaman kita. Slow slow WD merawat masalah kita dari dalam. _ 🌸 BOTOL KEDUA : WD mula serasikan dengan badan dan dah mula nampak kesan. _ 🌸 BOTOL KETIGA : Kesan terbaik pada kulit mula kelihatan. _ Jomm grab. Sis pun boleh cantik dengan wd ni. Boleh nampak cantik muda jelita awet muda 5-10 dari umur sebenar dengan syarat consisten calit. 😍👍 _ Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇 0192807726 0192807726 0192807726 . Atau . Boleh follow IG kak ana, tekan link wasap on bio 👇 . @wdta_official_kl @wdta_official_kl @wdta_official_kl . #WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #Beauty #Skincare #UbatJe


0💬Normal

🌿thank you @herbologyaromatherapy for sending me your aesthetic hand sanitizers infused with organic essential oil 😍 I’m in l o v e with the lavender & eucalyptus. Also, if you are a #frontline worker check out their latest post! Such an amazing company that gives back! #weareinthistogether 💕 ___________________________________________ #toppost #essential #frontlineworkers #frontline #healthcareworkers #handsanitizer #essentialoils #lavender #rose #eucalyptus #citrus #jasmine #oils #staysafe #clean #organic #essentials #aceitesesenciales #organico #aplausosanitario #aesthetic #aesthetics


0💬Normal

KRIM WD ni unik tau uols. Tak sama macam krim lain. _ Cara penggunaan nya hanya perlu buat sapuan di 3 point nadi. _ ❤️CARA PENGGUNAAN: _ 👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan). 👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan). 👉 Sapuan di bahagian Ari ari (Rahim) arah lawan jam. _ Nak tahu? Setiap nadi yang kita calit tu ada fungsi2 nya tau. Bukan sajer sajer ajer tau _ FUNGSI SAPUAN WDTA PADA 3 POINT UTAMA:- _ 📌NADI PERGELANGAN TANGAN - untuk awet muda, menaikkan seri wajah. _ 📌NADI LEHER - merangsang hormon, menghilangkan kedutan, meredakan stress, migrain dan resdung, mengawal metabolisma. _ 📌ARI-ARI - untuk baiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopouse, menyihatkan rahim. _ Kesan pada jari tu sapu pada kedua2 kening utk menaikkan seri wajah. Untuk kesegaran sepanjang hari, boleh sapu di bahagian belakang tengkuk. _ Ada yang bagi feedback, mood baik jer sepanjang hari bila buat sapuan WDTA setiap pagi. Sebab tu repeat order sangat tinggi 🤗 _ Berat 15gm. Untuk kegunaan 3-5 minggu. _ PENTING ‼️ Banyakkan minum air kosong, sekurang kurangnya 3 Liter sehari untuk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku. _ Penggunaan perlu konsisten calit 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI. _ Bau estrak #LAVENDER yang sangat tenang. _ ️Kesan seawal 14 hari. Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. _ WD merawat dari dalam badan dan mempunyai peringkat dalam keberkesanannya. _ 🌸BOTOL PERTAMA : WD kenalpasti masalah dalaman kita. Slow slow WD merawat masalah kita dari dalam. _ 🌸 BOTOL KEDUA : WD mula serasikan dengan badan dan dah mula nampak kesan. _ 🌸 BOTOL KETIGA : Kesan terbaik pada kulit mula kelihatan. _ Jomm grab. Sis pun boleh cantik dengan wd ni. Boleh nampak cantik muda jelita awet muda 5-10 dari umur sebenar dengan syarat consisten calit. 😍👍 _ Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇 0192807726 0192807726 0192807726 . Atau . Boleh follow IG kak ana, tekan link wasap on bio 👇 . @wdta_official_kl @wdta_official_kl @wdta_official_kl . #WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #Beauty #Skincare #UbatJe


0💬Normal

ᶠᴸᴼᵂᴱᴿˢ ᴬᴿᴱ ᴺᴵᶜᴱ, ᴴᵁᴴ? ᵂᴴᴵᶜᴴ ᴵˢ ᵞᴼᵁᴿ ᶠᴬᵛᴼᴿᴵᵀᴱ ᶠᴸᴼᵂᴱᴿ? ᴹᴵᴺᴱ: ᴸᴬᵛᴱᴺᴰᴱᴿ ᴼᴿ ᴿᴼˢᴱ. ゚☆゚ ゜゚☆゚ ゜゚☆゚ ゜゚☆゚ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ˚✩ ⋆。˚ ✩ ┊ ┊ ┊ ✫ ┊ ┊ ✩ ┊ ⊹ ✯ ✯ ᶠᴼᴸᴸᴼᵂ: bvttxrfli ᶠᴼᴿ ᴹᴼᴿᴱ! ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ˚✩ ⋆。˚ ✩ ┊ ┊ ┊ ✫ ┊ ┊ ☪︎⋆ ┊ ⊹ ┊ ✯ ⋆ ┊ . ˚ ᵀᴬᴳˢ: #flowers #glass #aesthetic #lavender #rose


0💬Normal

Do you like this color? This is the color with many names: it was Taupe, then Rose Taupe, then Mauve and now we are renaming it to Lavender. Do you think it is a good name for it? - - - - #colorname #merino #merinowool #mauve #rosetaupe #lavender #beautiful #cozy #handmade #handknit #handknitting #loveknitting #knittingislove #knittingismytherapy #knittingismyyoga #learnknitting #diyknitting #diy #homedecodr #homedecorideas


1💬Normal

Essential Oils!!!!! Essential oils extracted from plants have been around for centuries. Not only are they a great addition to your skin, hair & heath care regimens they are healing. At Let’s Make it we are obsessed with natural non toxic sustainable products to enhance our health, well being and souls. Pick your scent & check out some of the benefits in all of their aromatic bliss: Lavender • Enhance relaxation, aid in sleep, alleviate headaches Rose • Help ease anxiety & improve complexion Cedarwood • treats eczema, dandruff, acne. Helps relieve anxiety Available!!! Body Butter, solid perfume, salve, shower gel, shower steamers, bath bombs, beard balm, soap, hand sanitizer, shampoo bars, stain remover, oil rollers, shave gel, & more! #essential oil #aromatherapy #tips #checkusout #supportsmallbusiness #educateyourself #wellbeing #lavender #herbal #elixir #nontoxic #natural #slsfree #sustainable #letsmakeitrhill


0💬Normal

KRIM WD ni unik tau uols. Tak sama macam krim lain. _ Cara penggunaan nya hanya perlu buat sapuan di 3 point nadi. _ ❤️CARA PENGGUNAAN: _ 👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan). 👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan). 👉 Sapuan di bahagian Ari ari (Rahim) arah lawan jam. _ Nak tahu? Setiap nadi yang kita calit tu ada fungsi2 nya tau. Bukan sajer sajer ajer tau _ FUNGSI SAPUAN WDTA PADA 3 POINT UTAMA:- _ 📌NADI PERGELANGAN TANGAN - untuk awet muda, menaikkan seri wajah. _ 📌NADI LEHER - merangsang hormon, menghilangkan kedutan, meredakan stress, migrain dan resdung, mengawal metabolisma. _ 📌ARI-ARI - untuk baiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopouse, menyihatkan rahim. _ Kesan pada jari tu sapu pada kedua2 kening utk menaikkan seri wajah. Untuk kesegaran sepanjang hari, boleh sapu di bahagian belakang tengkuk. _ Ada yang bagi feedback, mood baik jer sepanjang hari bila buat sapuan WDTA setiap pagi. Sebab tu repeat order sangat tinggi 🤗 _ Berat 15gm. Untuk kegunaan 3-5 minggu. _ PENTING ‼️ Banyakkan minum air kosong, sekurang kurangnya 3 Liter sehari untuk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku. _ Penggunaan perlu konsisten calit 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI. _ Bau estrak #LAVENDER yang sangat tenang. _ ️Kesan seawal 14 hari. Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. _ WD merawat dari dalam badan dan mempunyai peringkat dalam keberkesanannya. _ 🌸BOTOL PERTAMA : WD kenalpasti masalah dalaman kita. Slow slow WD merawat masalah kita dari dalam. _ 🌸 BOTOL KEDUA : WD mula serasikan dengan badan dan dah mula nampak kesan. _ 🌸 BOTOL KETIGA : Kesan terbaik pada kulit mula kelihatan. _ Jomm grab. Sis pun boleh cantik dengan wd ni. Boleh nampak cantik muda jelita awet muda 5-10 dari umur sebenar dengan syarat consisten calit. 😍👍 _ Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇 0192807726 0192807726 0192807726 . Atau . Boleh follow IG kak ana, tekan link wasap on bio 👇 . @wdta_official_kl @wdta_official_kl @wdta_official_kl . #WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #Beauty #Skincare #UbatJe


0💬Normal

Lavender #lavender


0💬Normal

Happy birthday Zach Herron. Thank you so much for everything you have done for me and for so many others. You have changed so many peoples lives with your kind words and your sense of humour. You are one of the most amazing people in this world and I’m so grateful to be able to support you and the boys. You have truly come so far and I’m so proud of you. Thank you for being there for me without even knowing who I am. You have helped me and others in so many ways and we will forever be thankful for it. Have an amazing birthday, you deserve the world. ————————————————— 𝐹𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 @𝓂𝓊𝓈𝒾𝒸𝒶𝓁𝓁𝓎.𝒽𝑒𝓇𝓇𝑜𝓃 𝒻𝑜𝓇 𝓂𝑜𝓇𝑒 ————————————————— 𝐓𝐚𝐠𝐬 ~ #whydontweedits #whydontwe #limelight #whydontweedits #whydontwemusic #whydontwefanfic #whydontweimagines #whydontwe #whydontwefan #limelight #limelightsforever #limelights #8letters #8lettertour #zachherron #zachherronedits #jackavery #jackaveryedits #danielseavey #danielseaveyedits #corbynbesson #corbynbessonedits #jonahmarais #jonahmaraisedits #jabbie #corbina #zay #jatum #gabbiegonzalez #christinamarie #tatumdahl #kaycook #lavender @imzachherron @jackaverymusic @seaveydaniel @corbynbesson @jonahmarais @whydontwemusic


0💬Normal

KRIM WD ni unik tau uols. Tak sama macam krim lain. _ Cara penggunaan nya hanya perlu buat sapuan di 3 point nadi. _ ❤️CARA PENGGUNAAN: _ 👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan). 👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan). 👉 Sapuan di bahagian Ari ari (Rahim) arah lawan jam. _ Nak tahu? Setiap nadi yang kita calit tu ada fungsi2 nya tau. Bukan sajer sajer ajer tau _ FUNGSI SAPUAN WDTA PADA 3 POINT UTAMA:- _ 📌NADI PERGELANGAN TANGAN - untuk awet muda, menaikkan seri wajah. _ 📌NADI LEHER - merangsang hormon, menghilangkan kedutan, meredakan stress, migrain dan resdung, mengawal metabolisma. _ 📌ARI-ARI - untuk baiki masalah kesuburan, period, senggugut, menopouse, menyihatkan rahim. _ Kesan pada jari tu sapu pada kedua2 kening utk menaikkan seri wajah. Untuk kesegaran sepanjang hari, boleh sapu di bahagian belakang tengkuk. _ Ada yang bagi feedback, mood baik jer sepanjang hari bila buat sapuan WDTA setiap pagi. Sebab tu repeat order sangat tinggi 🤗 _ Berat 15gm. Untuk kegunaan 3-5 minggu. _ PENTING ‼️ Banyakkan minum air kosong, sekurang kurangnya 3 Liter sehari untuk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku. _ Penggunaan perlu konsisten calit 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI. _ Bau estrak #LAVENDER yang sangat tenang. _ ️Kesan seawal 14 hari. Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten. _ WD merawat dari dalam badan dan mempunyai peringkat dalam keberkesanannya. _ 🌸BOTOL PERTAMA : WD kenalpasti masalah dalaman kita. Slow slow WD merawat masalah kita dari dalam. _ 🌸 BOTOL KEDUA : WD mula serasikan dengan badan dan dah mula nampak kesan. _ 🌸 BOTOL KETIGA : Kesan terbaik pada kulit mula kelihatan. _ Jomm grab. Sis pun boleh cantik dengan wd ni. Boleh nampak cantik muda jelita awet muda 5-10 dari umur sebenar dengan syarat consisten calit. 😍👍 _ Nak cuba? Nak repeat order? Nak harga promosi dan special gift dari kak ana? Cepat wasap kak ana sekarang👇👇👇 0192807726 0192807726 0192807726 . Atau . Boleh follow IG kak ana, tekan link wasap on bio 👇 . @wdta_official_kl @wdta_official_kl @wdta_official_kl . #WDGombak #WDKualaLumpur #WDSelangor #WDKrimAwetMuda #WDKrimAjaib #WDHargaPromosi #WDMerawatJeragat #WDMerawatJerawat #Beauty #Skincare #UbatJe


0💬Normal

Stressed out? Do you need to relax? Having trouble sleeping? You should try out our Lavender Body Butter. Lavender is a natural repellent for insects. Relieves stress and promotes relaxation, deeper sleep, soothes and revitalizes skin, and helps to reduce muscle soreness. . . . . -Website Link In Bio . . . . . #roadto100 #customersatisfaction #customerreview #bodybutter #ceochick #bossbabe #smallbiz #tuesday #igdaily #explorepage #entrepreneur #organic #crueltyfree #lavender #lavenderbodybutter #supportsmallbusiness #supportsmall #goaldigger #womensupportingwomen #beyourownboss #businesswoman #businessminded #dreambig #womenempowerment #instadaily #dailypic #goodvibes #mlm #fyp #femaleentrepreneur


0💬Normal

Mad dogs and Englishmen Go out in the noonday sun. Thar was me today - thinking I'd check how the wild roses were coming along. Two hours later, after a stroll down the beach, I arrived home with a sunburn. #wildrose #rhododendron #wildpoppy #lavender #mayflowers #socialdistancing2020 #gildalilydesigns #noondaysun #scotchbroomcrop #myneighbourhood #wildflowers


0💬Normal

Next Page