#codjohor

OMG OMG ESOK LAST DAY PRO EYE KIT RAYA SALE!! - Lepasni dah tak dapat tau DISCOUNT BANYAK2 ni! 😭😭 Sila grab skrg kalau taknak rasa menyesal huhu.. Sbb confirm nangis tepi bucu katil!! Stocks pun dah tak banyak dekat Bella ! - PRO EYE KIT RAYA SALE RM175 ➡ RM133 *Including postage. SS add on RM5 *While stocks last - #ProEyeKitRayaSALE #caryacosmetics #caryacosmeticslover #nn_bcsquad #nn_beautycollection #caryacosmeticstutorial #caryacosmeticsjohor #anasism #anasismmalaysia #eyebrowtutorial #eyebrowpencil #eyebrowkits #makeuphand #makeuplooks #raya2020 #lookraya #codmuar #codjohor #teamarolainspire #teamarolabelladona #teamsismy #agentmuar #agentpasirgudang


0💬Normal

OPEN ORDER TAUHU BERLAUK TERLAJAK LEMBUT &SAMBAL KICAP JOHOR RM10 - (1set) 16PCS (Small) RM20 - (1set) 32PCS (Big) FROZEN RM8 COD sabtu 🚗Area Johor bahru 📲Order sekarang klik saja nombor kat ig profile kami sekarang tau #tauhuberlaukjohorbahru #sambalkicapjohor#codjohor #tauhuberlukbandarjohor #tauhuberlaukjohorbahru #tauhuberlaukkempas#tauhuberlauksenai #codkempasjb #codbbujb #muaythaigirls#muabellaz #instafamous #hainzmilinmakeupartist#muajohorbahru


0💬Normal

Haaa ❗❗ Dah lama dok perati kan ? Nk beli mommy TCF takut tk kena dgn tone kulit.. Tapi berminat sebab coverage dia padu! 😖😖😖. . Jangan risau 😘😉! Ni kita ada TCF Baby sized. Boleh cuba dulu 😍. Kecil molek ja packaging dia. Quality dan ingredients sama mcm mommy dia. Cuma size je berbeza 😉. . Korang boleh whatsapp eika terus utk cuba TCF baby sized ni. Tekan link dkt bio untuk order tau 😉. . Postage setiap hari ke SM&SS. COD sampai depan pintu area Muar dan berdekatan❤. . #obsesscosmeticsjohor #MUA #codmuar #codjohor #makeup #skincare #beauty #stayathome #obsesscosmetic #iamfounder #obsessbyeika #ootd #farahnation #setobsess #fullsetmakeup #makeupraya #easymakeup #stopcovid19 #johor #instantmakeup #cushionfoundation #lipmatte #eyeshadow #eyebrow #blusher #mascara #raya2020 #makeupartist #MUA


0💬Normal

Lipmatte Code CARROT ❤. . Warna dia orange peachy gituu. Sesuai untuk semua tone kulit tau! Warna dia sweet aje ! Nampak muka kita fresh walaupun seharian busy kerja/study ! Haaaa...😎 . Nak tak?? Ada freegift lgi tau ! 😱💝.. . Postage setiap hari ke SM/SS. COD sampai depan pintu area muar dan berdekatan. Whatsapp eika dulu tau kalau nk COD ! 😉😉😉. . #obsesscosmeticsjohor #MUA #codmuar #codjohor #makeup #skincare #beauty #stayathome #obsesscosmetic #iamfounder #obsessbyeika #ootd #farahnation #setobsess #fullsetmakeup #makeupraya #easymakeup #stopcovid19 #johor #instantmakeup #cushionfoundation #lipmatte #eyeshadow #eyebrow #blusher #mascara #raya2020


0💬Normal

Apa y best tentang ainaabeauty?? First halal... Kedua founder ainaa ank tempatan.. ketiga ingredients semua base on organic.. empat y paling kak ina suka😍 tk perlukan step y banyak tapi results nya Alhamdulillah sangat berpuas hati🤗🥰.. . 1 y kak ina nk pesan dgn semua.. skin muka kita tk samaaa berbeza2... So results dia pun pasti tk sama juga kan... Ada y cepat dan ada juga y agak lambat... Apa y perlu jgn skip rutin.. dan kena ada sifat konsisten dlm diri baru akn dpt hasilnya🤗... Kerana bahan organik bertindak tk sama mcm y ada Mercury atu kandungan alkohol y bnyak.. 😇 . http://www.wasap.my/60167485698/ainaabeauty#nsateamanne #ainaabeautyanne #ainaabeautykualaketil #ainaabeautykedah #ainaabeautybertam #ainaabeautykulim #ainaabeautypenang #ainaabeautykedahpenang #ainaabeautysungaipetani #ainaabeautyamanjaya #ainaabeautymerbok #ainaabeautytikambatu #ainaabeautykotakualamuda #ainaabeautylagunamerbok #ainaabeautykepalabatas #ainaabeautyseberangjaya #ainaabeautykotakualamuda #ainaabeautybertam #ainaabeautymerbok #ainaabeautybertamperdana #codsungaipetani #ainaabeautybatupahat #codkedah #ainaabeautypenaga #bertamfooddelivery #codutmskudai #codskudai #codutm #codjohor #ainaabeautyutmskudai #ainaabeautyutm #ainaabeautyjohor #ainaabeauty #ainaabeautyutm


0💬Normal

𝙆𝙚𝙣𝙖𝙥𝙖 𝙓𝙎 𝙋𝙍𝙀𝙈𝙄𝙐𝙈 𝘾𝙃𝙊𝘾𝙊𝙇𝘼𝙏𝙀 𝙨𝙚𝙢𝙖𝙠𝙞𝙣 𝙥𝙖𝙣𝙖𝙨 𝙙𝙞𝙥𝙖𝙨𝙖𝙧𝙖𝙣 ??? 𝙅𝙤𝙢 𝙠𝙞𝙩𝙖 𝙞𝙣𝙩𝙖𝙞 𝙗𝙖𝙝𝙖𝙣-𝙗𝙖𝙝𝙖𝙣 𝙙𝙖𝙡𝙖𝙢 𝙓𝙨 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 ! 𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿 𝗯𝗼𝗹𝗲𝗵 𝘁𝗲𝗿𝘂𝘀 𝗸𝗹𝗶𝗸 𝘀𝗶𝗻𝗶 👇🏻 https://premiumchocolatexs.wasap.my/ #xs #xspremiumchocolate #coklat #coklatkurus #codjohorbahru #codjohor #codjb #codjbarea #codskudai #codpasirgudang #trustedseller


0💬Normal

𝙆𝙚𝙣𝙖𝙥𝙖 𝙓𝙎 𝙋𝙍𝙀𝙈𝙄𝙐𝙈 𝘾𝙃𝙊𝘾𝙊𝙇𝘼𝙏𝙀 𝙨𝙚𝙢𝙖𝙠𝙞𝙣 𝙥𝙖𝙣𝙖𝙨 𝙙𝙞𝙥𝙖𝙨𝙖𝙧𝙖𝙣 ??? 𝙅𝙤𝙢 𝙠𝙞𝙩𝙖 𝙞𝙣𝙩𝙖𝙞 𝙗𝙖𝙝𝙖𝙣-𝙗𝙖𝙝𝙖𝙣 𝙙𝙖𝙡𝙖𝙢 𝙓𝙨 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 ! 𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿 𝗯𝗼𝗹𝗲𝗵 𝘁𝗲𝗿𝘂𝘀 𝗸𝗹𝗶𝗸 𝘀𝗶𝗻𝗶 👇🏻 https://premiumchocolatexs.wasap.my/ #xs #xspremiumchocolate #coklat #coklatkurus #codjohorbahru #codjohor #codjb #codjbarea #codskudai #codpasirgudang #trustedseller


0💬Normal

Next Page