#agenwawacosmetics

Hai semua. Dah bosan ke duduk rumah je? Jom cuci mata cuci dompet dengan grab #wawaloveedition sempena #stayathomesale ni!! 😍 . Sis nak bagi less RM9 untuk set love edition ni. Hanya RM60 untuk 1 box. 4 lipmatte + perfume hanya RM60 je gaisss. 😱😱Tak salah nak cantik2 even duduk rumah sekalipun kan😍 . Jom DM or wasap sis ziera okey. Postage everyday gaisss 📲0134247698 📲0134247698 . #stayathomesale #stayhome #dudukrumah #wawacosmeticsale #wawazainal #aerilzafrel #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh


2💬Normal

We hear you gaisss!! Wawa cosmetics berbesar hati nak bagi special SALE untuk #wawaloveedition !! Less RM9 for uols. Dulu RM69 and NOW ONLY RM60! RM60!😱 . Jom DM sis ziera untuk dapatkan harga sale ni gaiss. 📲0134247698 📲0134247698 . #stayhome #wawacosmetics #wawacosmeticsale #wawazainal #aerilzafrel #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh


2💬Normal

Lama tak jumpa sis punya ex officemate ni smenjak dia resign. Tup2 mesej request nak Love Edition siap sponsor by husband 😍 zupp sis trus hntar #wawaloveedition ni depan pintu rumah dia 😘 seronok kannn 😊 . Ada yang masih usha set love edition ni? Jangan tunggu lama2,stok dah sendu sangat ni. Jom oder skrg dgn sis ziera 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquadwawa #trustedseller


0💬Normal

Menarik tertarik kau mmg the bomb 🔥 set #wawaloveedition ni dijadikan hantaran pun boleh gaisss. Tak perlu hias over2 dah,kotak love edition ni memang superb sangat kan! 😍 . Setiap box include ✅4 Lipmatte ✅1 Eau De Perfume 🎁FREE Lip Mask . 1 Box RM69 | 2 Box RM128(LESS RM10) . DM or whatsap sis ziera 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquadwawa


0💬Normal

Perfume wawa dalam set #wawaloveedition ni memang wangi sangat2❗Sekali sembur je suami trus jatuh cinta berkali2. Ahaks!🤭 . Jom dapatkan HOT set ni uolss,berbaloi2 sgt! 1 box hanya RM69 only gaiss. Cepat2 grab dgn sis @ziera.wawabeauty . 📲0134247698 📲0134247698 #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquadwawa


2💬Normal

Dapatkan Wawa Kosmetik Love Edition sementara stok masih ada😍😍😍 #agenwawacosmetics #AgenKlangWawaKosmetik #LoveEdition #Romance #Mysterious


0💬Normal

Thank you my repeat customer 😍 kali ni dia siap belikan utk kawan2 lagi,haihhh sis suka la cmni. Thank you dearrrr💕 . Uols dh grab ke belum tu? Xkan tengok je kan.habis nanti melepas 🤭 . DM sis skrg,sis hntar smpai depan pintu rumah uolss 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquadwawa #trustedseller


0💬Normal

Wahhh feedback ikhlas dari pengguna Wawa Love Edition. Memula try 1 set dlu,dah jatuh cinta trus sambar set satu lagi. Berbunga bunga hati sis 😍 . So mana yang belum sambar lagi love edition ni,cepat2 dptkan dari agen sah okey,sementara bos kekalkan hrga promosi ni,beter grab cepat gaisss. Hanya RM69 sahaja! 😘 . DM or wasap sis ziera skrg 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquad


0💬Normal

Agen2 ni stok banyak camni masih lagi xckup ke?? Kami memang jerung2 yang selalu lapar dgn stok.😄 Pening kepala boss nak cukupkan stok🤭 . Ada yang nak jadi sebahagian daripada family #wawacosmetics ? Jom join kami team #glamsquad ,kita kasi sampai jadi!!💯 #lambattinggal . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquad


0💬Normal

Siapa suka suami dia sweet macam boss aeril ni 🤭 tapi xperlu lah sruh suami hang pi gigit bunga cmtu, bagi hadiah 1 set Love Edition pun dah cukup dah,confirm berbunga bunga hati kan 😍 . Para suami yang terasa dah lama tak bagi hadiah pada isteri tu,xyah pening2 fikir,meh sis bagi idea best punya,bagi je hadiah 2 set ni pada isteri. Seminggu la isteri hang layan tiptop punya 😄 . Jom DM or wasap sis ziera 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawamysteriousromance #wawaloveedition #loveedition #beautylovers #makeuplovers #wawazainal #aerilzafrel #wawacosmeticshq #beautifulgirls #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquad


0💬Normal

Stok banyak2 ni sekejap je surut,kena sambar customer2 sis Ziera. 😱 So korang yang masih teragak2 lagi nak beli,jangan menangis pulak kalau stok habis ye. Korang DM je or wasap sis untuk pembelian! 😍 . 📲0134247698 📲0134247698 . ✅Ijok ✅Kota Puteri ✅Bestari Jaya ✅Kuala Selangor ✅Sungai Buloh - #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquad


0💬Normal

LOVE EDITION . ✅ 2Set berbeza MYSTERIOUS & ROMANCE ✅ 4 COD LIPMATTE SETIAP SET ✅ 2JENIS WANGIAN PERFUME YG BERBEZA ✅ LIMITED EDITION ✅ SETIAP LIPMATTE 2ML SEKOTAK 8ML=4CODE ✅ SETIAP PERRUME 10ML Rm69sm rm73ss sekotak Rm128sm rm136 2kotak Utk fast respon wassup http://www.wasap.my/60172793653/Love #agentmelaka #agentwawamelaka #stokiswawamelaka #wawastokismelaka #wawaloveedition #wawaloveeditionmelaka #wawafantasydreammelaka #wawacosmeticsmelaka #wawafantasydream #wawaunicorn #wawaunicornmelaka #wawaunicornsetmelaka #wawaagenmelaka #wawacodmelaka #wawazainal #aeirilzafrel #teamnisa #teamzareen #melaka #wawacosmetics #wawalipmatte #wawafoundation #wawaserum #wawamascara #agenwawacosmetics #wawa3dmascara #jadiagenwawa#teamzareen#teamnisa


2💬Normal

Sampai teleng2 ye kepala sis ziera bila dapat set terbaru Wawa Love Edition ni. 🤣 Haruman perfume tu menggoda sangat menusuk ke kalbu gituuu🌹 . Tergoda tak? Jom jadi yg terawal dptkn set Love Edition Wawa Zainal. Hanya RM69 utk 1 box,kalau uolss beli 2 box, sis nk bgi diskaun RM10. Nak ke nak?? 😍 . DM sis ziera skrg utk purchase❗❗ Ready stock gaiss 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawanewproduct #wawazainal #aerilzafrel #beautylovers #beautifulgirls #makeuplovers #instabeauty #likeforlikes #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh


2💬Normal

MasyaAllah tgok packaging pun dah jatuh cinta,ape lagi isi dalam box tu. Meletopsss uolsss! Bukan setakat dapat cantik,wangi pun dapat 😘 . Makin sayang la cik suami tu bila tgok isteri cantik plusss wangi pulak tu. Silap2 si dia trus bawak ajak g dinner. Ehh uolsss taknak ke?😍 . Haa meh grab Wawa Love Edition ni,berbaloi2 gaiss,4 lipmatte + ekslusif perfume hanya RM69 only❗kalau xnak beli,mintak cik abang la tlong beli kan la,baru la sweet gituuu 🤭 . DM sis ziera skrg utk purchase! Ready stock gaiss 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawanewproduct #wawazainal #aerilzafrel #beautylovers #beautifulgirls #makeuplovers #instabeauty #likeforlikes #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh


2💬Normal

Wahhh produk kali ni memg meletop kebabom gaisss. Jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition ❗ jangan nanti uolss nangis hujung katil xdpt beli🤭 . 4 Lipmatte + 1 eklusive PERFUME dengan hanya RM69 ONLY❗ Tak cukup 1 box?? Jom beli 2 set sis akan bagi special DISKAUN RM10❗❗ . Haa ape tunggi lagi tu meh cepat2 DM or wasap sis Ziera skrg . 📲0134247698 📲0134247698 . COD:🚗 IJOK|KOTA PUTERI|BESTARI JAYA|KUALA SELANGOR|SUNGAI BULOH . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #instabeauty #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #likeforlikes #beautifulgirls #usahawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh #agenijok


0💬Normal

GRAB YOURS NOW❗READY STOCK ❗@ziera.wawabeauty . Nak cantik,dapat sekali dengan wangian. Nak ke nak?? Tmpat lain xjumpa harga camni syg2 semua. Hanya RM69 boleh dapat 4 lipmatte plusss Ekslusif perfume dari Wawa tauuu 😍 . Tunggu ape lagi tu, jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition dgn sis Ziera. 😘 DM or wasap sis - 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawanewproduct #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawabeauty #jutawanwawacosmetics #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenijok #agenkualaselangor #agensungaibuloh


0💬Normal

Wahhh produk kali ni memg meletop kebabom gaisss. Jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition ❗ jangan nanti uolss nangis hujung katil xdpt beli🤭 . 4 Lipmatte + 1 eklusive PERFUME dengan hanya RM69 ONLY❗ Tak cukup 1 box?? Jom beli 2 set sis akan bagi special DISKAUN RM10❗❗ . Haa ape tunggi lagi tu meh cepat2 DM or wasap sis Ziera skrg . 📲0134247698 📲0134247698 . COD:🚗 IJOK|KOTA PUTERI|BESTARI JAYA|KUALA SELANGOR|SUNGAI BULOH . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #instabeauty #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #likeforlikes #beautifulgirls #usahawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh #agenijok


0💬Normal

Wahhh produk kali ni memg meletop kebabom gaisss. Jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition ❗ jangan nanti uolss nangis hujung katil xdpt beli🤭 . 4 Lipmatte + 1 eklusive PERFUME dengan hanya RM69 ONLY❗ Tak cukup 1 box?? Jom beli 2 set sis akan bagi special DISKAUN RM10❗❗ . Haa ape tunggi lagi tu meh cepat2 DM or wasap sis Ziera skrg . 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #instabeauty #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #likeforlikes #beautifulgirls #usahawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh #agenijok


0💬Normal

Wahhh produk kali ni memg meletop kebabom gaisss. Jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition ❗ jangan nanti uolss nangis hujung katil xdpt beli🤭 . 4 Lipmatte + 1 eklusive PERFUME dengan hanya RM69 ONLY❗ Tak cukup 1 box?? Jom beli 2 set sis akan bagi special DISKAUN RM10❗❗ . Haa ape tunggi lagi tu meh cepat2 DM or wasap sis Ziera skrg . 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #instabeauty #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #likeforlikes #beautifulgirls #usahawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh


0💬Normal

Wahhh produk kali ni memg meletop kebabom gaisss. Jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition ❗ jangan nanti uolss nangis hujung katil xdpt beli🤭 . 4 Lipmatte + 1 eklusive PERFUME dengan hanya RM69 ONLY❗ Tak cukup 1 box?? Jom beli 2 set sis akan bagi special DISKAUN RM10❗❗ . Haa ape tunggi lagi tu meh cepat2 DM or wasap sis Ziera skrg 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #instabeauty #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh


0💬Normal

Next Page