#agentwanted

Wanita mana yang tak gila bila nampak eyeshadow warna Dolls macam nie ! . . Dolls Palette dari aslcosmetic tersangat la best . . bila kita apply nampak warna timbul dimata . . ia menyerlahkan lagi mata anda . . . . Kualiti sama dengan famous brand tapi harga mampu milik tau . . ia mempunyai 2 jenis warna , Natural Nudes & Dolls . . . . Wasap 014-2393167 Wasap 014-2393167 Wasap 014-2393167 . . #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #eyeshadow #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram


0💬Normal

. MasyaaAllah.. makan terus.. sib baik lah #Jusdivas ada.. x lah takut sangat nak makan memacam. . #devisa2u #Devisabeautyandhealth #devisapastivouge #agentwanted


0💬Normal

JERAWAT KURANG & PARUT JERAWAT PUDAR Siapa yang dah gunakan Serum Lantara Beauty ni akan tahu perbezaan sebelum dan selepas guna. Yang belum cuba tu boleh click link kat bio untuk order. Stock cepat sangat susut, musim raya pulak ni HQ tutup, nanges kita nak tunggu stock sampai uolls. Cepat lock stock anda sekarang, whatsapp Cik Yus sekarang okay! Siapa yang nak buat side income pun boleh join team Lantara Beauty sebagai Agent/Dropship.😍 #serumlantarabeauty #agentwanted #dropshipwanted #stokislantarabeauty #lantarabeautyselangor #antiaging


0💬Normal

Wanita mana yang tak gila bila nampak eyeshadow warna Dolls macam nie ! . . Dolls Palette dari aslcosmetic tersangat la best . . bila kita apply nampak warna timbul dimata . . ia menyerlahkan lagi mata anda . . . . Kualiti sama dengan famous brand tapi harga mampu milik tau . . ia mempunyai 2 jenis warna , Natural Nudes & Dolls . . . . Wasap 014-2393167 Wasap 014-2393167 Wasap 014-2393167 . . #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #eyeshadow #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram


0💬Normal

Wow! Sephia Argan Oil boleh digunakan sebagai hand sanitizer lah! 😍 . Yelah seharian dah makan macam² juadah hari raya kan. Tangan mesti berbau. So, boleh la guna Argan Oil ni kt tangan uols. Tangan kembali wangi dan lembut ja 😉 . Dan sekarang ni kan musim PKPB, kita rajin² cuci tangan dan selalu guna Hand Sanitizer yg ada Alkohol, tangan lebih mudah jadi lagi kering sebab kandungan alkohol tersebut. So, argan oil ni bertindak melembapkan kembali kulit kita 😎 . Berminat nak dapatkan? Boleh whatsapp Adah ya 💞 . Enquiry/Order/Agent Dropship👇 Whatsapp 📲 012-7977432 Whatsapp 📲 012-7977432 Whatsapp 📲 012-7977432 Atau terus klik link ws di bio . #SephiaByJannaNick #ArganOil #TreatmentShampoo #ArganOilMalaysia #MinyakArgan #JannaNick #BazaarPaknil #DropshipWanted #SephiaBatuPahat #SephiaJohor #SephiaBenut #SephiaPontian #TeamJerung #AgentWanted #amazing #bazaarpaknil #LuckyDraw #RayaSale #rambutrosak #rambutgugur #kulitkering #jerawatbadan #RieBazar


0💬Normal

Masih dalam mood raya ke tuh ? - Haaa raya raya jugak tapi jangan lupa calit Si Saka Burung ni kalau nak skin hampa on point sepanjang raya ni - Calit calit je terus glowing mowing. Make up pun nampak smooth jeee 😍😍 . . . #BirdNestEssenceByPna #BirdnestEssenceGombak #TeamShiera #TeamMamyPower #TeamMamyFighter #batucaves #gombak #tamanmelati #sentul #wangsamaju #setapak #keramat #selayang #greenwood #KL #MiniAgentWanted #AgentWanted #MasterAgentWanted #AgentDiperlukanSeluruhMalaysia


0💬Normal

#Birdnestessence bertindak sebagai base mekap bagi melindungi kulit wajah dari bendasing dari memasuki pori2 di muka & sebagai penapis sinar uv supaya tidak cepat sunburn/menggelupas🤗 Jadi kulit kita sentiasa bersih dan sihat. Hanya dengan #birdnestessence semuanya jadi mudah😊 . . 📦Postage Seluruh Malaysia,sabah dan sarawak 📬Postage Everyday (Monday-Friday) 📌Whatsapp 0192693810 . . #birdnestessence #birdnest #birdnestessencebypna #birdnestmalaysia #sayajual #serumbirdnest #serumwajah #serum #bazaarpaknil #ootd #birdnestoriginal #birdnestserum #birdnests #feedbackbirdnestessence #agentwanted #dropship #dropshipdiperlukan #kerjadirumah #bisnesonline #trustedseller #agendropshipdiperlukan #dropshipping #dropshipwanted #SabunPropolis #birdnestpropoliscollagensoap #sabunbirdnest #birdnestsoap


0💬Normal

Kami #teamkekasihjerung mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. . Mood tak sabar nak tunggu stock #kekasihzahirbatin sampai. Ehh raya kan sebulan. . Stock batch terakhir guys before salam soldout! Yang nak dapatkan boleh cepat-cepat WhatApp 018-2259358 #teamkekasihmena #agentwanted #dropshipwantedmalaysia #themelvinscircle #kekasihtetapraya


0💬Normal

Dah ramai terjebak dan percayakan supplements ESW Viral sana sini dahh gaisss, masing-masing nak gebu gebas ni. Lelaki dan perempuan pakat2 nk eloks.Uolss tak teringin kaaaa 😁Tq yg beli esw ... http://www.wasap.my/60136067062/nakesw #ESW #EXTRASKINWHITE #ESW_BUKAN_SEKADAR_KAPSUL #AGENTWANTED #DROPSHIPWANTED


0💬Normal

Next Page