#agensungaibuloh

Rezeki itu ada hari2 insyaAllah. . . Sempena RMO nie, takut nak keluar beli sabun meh la pm. Ain delivery. Meh pm ain laju2. Nie antra 2 customer tetap ain ye. Tiap bulan mesti grab. Kite nak amik gambar tak boleh. Nak amik duit pon takut. Online transfer jela. . . Mari sahut seruan kerajaan, demi memutuskan rantai Virus Covid 19 nie sebelum Ramadhan. . . #sabun #SabunBaju #Juta1 #Jutawan #Jimat #Bersih #Berbaloi #Wangi #AntiBakteria #BMF #BuyMuslimFirst #SupportLocalProduct #agenTamanKesumba #agenKesumba #AgenBukitBeruntung #AgenBukitSentosa #agenTamanBungaRaya #agenGombak #AgenTanjungKarang #AgenSungaiBuloh #agenAmanPutri #AgenSaujanaUtama #StayAtHome #Covid19


0💬Normal

Time RMO nie, mmg malas nak keluar beli barang kan. Alhamdulillah, 8 tong sekali jalan. Sedare mare terdekat jela Ain boleh delivery. . . So, siape2 yang nak sabun #Juta1 and malas nak keluar rumah tu. Meh la pm ain laju2. InsyaAllah ain delivery sabun kat depan rumah secara selamat tanpa jangkitan Virus jahat #Covid19 . . Anyway, please everyone. #StayAtHome okay. Bersama kita putuskan rantai Wabak Virus Corona ini sebelum Ramadhan. . . #Sabun #SabunBaju #Juta1 #Jutawan #Jimat #Bersih #Berbaloi #Wangi #AntiBakteria #BMF ##BuyMuslimFirst #SupportLocalProduct #AgenBukitBeruntung #AgenBukitSentosa #AgenRawang #agenTamanKesumba #AgenSaujanaUtama #AgenTanjungKarang #agenAmanPutri #AgenSungaiBuloh #agenGombak #covid_19 #covıd19 #corona #stayathome #staySafe


0💬Normal

Hai semua. Dah bosan ke duduk rumah je? Jom cuci mata cuci dompet dengan grab #wawaloveedition sempena #stayathomesale ni!! 😍 . Sis nak bagi less RM9 untuk set love edition ni. Hanya RM60 untuk 1 box. 4 lipmatte + perfume hanya RM60 je gaisss. 😱😱Tak salah nak cantik2 even duduk rumah sekalipun kan😍 . Jom DM or wasap sis ziera okey. Postage everyday gaisss 📲0134247698 📲0134247698 . #stayathomesale #stayhome #dudukrumah #wawacosmeticsale #wawazainal #aerilzafrel #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh


2💬Normal

We hear you gaisss!! Wawa cosmetics berbesar hati nak bagi special SALE untuk #wawaloveedition !! Less RM9 for uols. Dulu RM69 and NOW ONLY RM60! RM60!😱 . Jom DM sis ziera untuk dapatkan harga sale ni gaiss. 📲0134247698 📲0134247698 . #stayhome #wawacosmetics #wawacosmeticsale #wawazainal #aerilzafrel #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh


2💬Normal

Lama tak jumpa sis punya ex officemate ni smenjak dia resign. Tup2 mesej request nak Love Edition siap sponsor by husband 😍 zupp sis trus hntar #wawaloveedition ni depan pintu rumah dia 😘 seronok kannn 😊 . Ada yang masih usha set love edition ni? Jangan tunggu lama2,stok dah sendu sangat ni. Jom oder skrg dgn sis ziera 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquadwawa #trustedseller


0💬Normal

Menarik tertarik kau mmg the bomb 🔥 set #wawaloveedition ni dijadikan hantaran pun boleh gaisss. Tak perlu hias over2 dah,kotak love edition ni memang superb sangat kan! 😍 . Setiap box include ✅4 Lipmatte ✅1 Eau De Perfume 🎁FREE Lip Mask . 1 Box RM69 | 2 Box RM128(LESS RM10) . DM or whatsap sis ziera 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquadwawa


0💬Normal

Perfume wawa dalam set #wawaloveedition ni memang wangi sangat2❗Sekali sembur je suami trus jatuh cinta berkali2. Ahaks!🤭 . Jom dapatkan HOT set ni uolss,berbaloi2 sgt! 1 box hanya RM69 only gaiss. Cepat2 grab dgn sis @ziera.wawabeauty . 📲0134247698 📲0134247698 #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquadwawa


2💬Normal

Thank you my repeat customer 😍 kali ni dia siap belikan utk kawan2 lagi,haihhh sis suka la cmni. Thank you dearrrr💕 . Uols dh grab ke belum tu? Xkan tengok je kan.habis nanti melepas 🤭 . DM sis skrg,sis hntar smpai depan pintu rumah uolss 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquadwawa #trustedseller


0💬Normal

Lari kejap hantar dekat ex anak murid di Al Amin. Gold jadi pilihan hati. Terima kasih yea support #Juta1 nanti boleh beli lagi. 💕 . . Siape2 yang nak beli meh laa pm ain laju2 nanti ain delivery kat depan pintu rumah. Ain tengah bagi FREE DELIVERY nie. Haaa ape tunggu lagi lai lai lai pm cepat before stok habis yea. . . #Sabun #SabunBaju #Juta1 #Jutawan #Berbaloi #Jimat #Wangi #Bersih #AntiBakteria #BMF #BuyMuslimFirst #LocalProduk #SupportLocalProduct #AgenBukitBeruntung #AgenBukitSentosa #agenGombak #agenAmanPutri #AgenTanjungKarang #agenTamanKesumba #AgenSungaiBuloh #agenTamanBungaRaya #agenUIA


0💬Normal

Wahhh feedback ikhlas dari pengguna Wawa Love Edition. Memula try 1 set dlu,dah jatuh cinta trus sambar set satu lagi. Berbunga bunga hati sis 😍 . So mana yang belum sambar lagi love edition ni,cepat2 dptkan dari agen sah okey,sementara bos kekalkan hrga promosi ni,beter grab cepat gaisss. Hanya RM69 sahaja! 😘 . DM or wasap sis ziera skrg 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquad


0💬Normal

Agen2 ni stok banyak camni masih lagi xckup ke?? Kami memang jerung2 yang selalu lapar dgn stok.😄 Pening kepala boss nak cukupkan stok🤭 . Ada yang nak jadi sebahagian daripada family #wawacosmetics ? Jom join kami team #glamsquad ,kita kasi sampai jadi!!💯 #lambattinggal . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquad


0💬Normal

Siapa suka suami dia sweet macam boss aeril ni 🤭 tapi xperlu lah sruh suami hang pi gigit bunga cmtu, bagi hadiah 1 set Love Edition pun dah cukup dah,confirm berbunga bunga hati kan 😍 . Para suami yang terasa dah lama tak bagi hadiah pada isteri tu,xyah pening2 fikir,meh sis bagi idea best punya,bagi je hadiah 2 set ni pada isteri. Seminggu la isteri hang layan tiptop punya 😄 . Jom DM or wasap sis ziera 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawamysteriousromance #wawaloveedition #loveedition #beautylovers #makeuplovers #wawazainal #aerilzafrel #wawacosmeticshq #beautifulgirls #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquad


0💬Normal

Stok banyak2 ni sekejap je surut,kena sambar customer2 sis Ziera. 😱 So korang yang masih teragak2 lagi nak beli,jangan menangis pulak kalau stok habis ye. Korang DM je or wasap sis untuk pembelian! 😍 . 📲0134247698 📲0134247698 . ✅Ijok ✅Kota Puteri ✅Bestari Jaya ✅Kuala Selangor ✅Sungai Buloh - #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #beautylovers #makeuplovers #beautifulgirls #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agenijok #agensungaibuloh #glamsquad


0💬Normal

Sampai teleng2 ye kepala sis ziera bila dapat set terbaru Wawa Love Edition ni. 🤣 Haruman perfume tu menggoda sangat menusuk ke kalbu gituuu🌹 . Tergoda tak? Jom jadi yg terawal dptkn set Love Edition Wawa Zainal. Hanya RM69 utk 1 box,kalau uolss beli 2 box, sis nk bgi diskaun RM10. Nak ke nak?? 😍 . DM sis ziera skrg utk purchase❗❗ Ready stock gaiss 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawanewproduct #wawazainal #aerilzafrel #beautylovers #beautifulgirls #makeuplovers #instabeauty #likeforlikes #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh


2💬Normal

MasyaAllah tgok packaging pun dah jatuh cinta,ape lagi isi dalam box tu. Meletopsss uolsss! Bukan setakat dapat cantik,wangi pun dapat 😘 . Makin sayang la cik suami tu bila tgok isteri cantik plusss wangi pulak tu. Silap2 si dia trus bawak ajak g dinner. Ehh uolsss taknak ke?😍 . Haa meh grab Wawa Love Edition ni,berbaloi2 gaiss,4 lipmatte + ekslusif perfume hanya RM69 only❗kalau xnak beli,mintak cik abang la tlong beli kan la,baru la sweet gituuu 🤭 . DM sis ziera skrg utk purchase! Ready stock gaiss 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawanewproduct #wawazainal #aerilzafrel #beautylovers #beautifulgirls #makeuplovers #instabeauty #likeforlikes #usahawanwawabeauty #usahawanwawacosmetics #jutawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh


2💬Normal

Wahhh produk kali ni memg meletop kebabom gaisss. Jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition ❗ jangan nanti uolss nangis hujung katil xdpt beli🤭 . 4 Lipmatte + 1 eklusive PERFUME dengan hanya RM69 ONLY❗ Tak cukup 1 box?? Jom beli 2 set sis akan bagi special DISKAUN RM10❗❗ . Haa ape tunggi lagi tu meh cepat2 DM or wasap sis Ziera skrg . 📲0134247698 📲0134247698 . COD:🚗 IJOK|KOTA PUTERI|BESTARI JAYA|KUALA SELANGOR|SUNGAI BULOH . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #instabeauty #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #likeforlikes #beautifulgirls #usahawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh #agenijok


0💬Normal

GRAB YOURS NOW❗READY STOCK ❗@ziera.wawabeauty . Nak cantik,dapat sekali dengan wangian. Nak ke nak?? Tmpat lain xjumpa harga camni syg2 semua. Hanya RM69 boleh dapat 4 lipmatte plusss Ekslusif perfume dari Wawa tauuu 😍 . Tunggu ape lagi tu, jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition dgn sis Ziera. 😘 DM or wasap sis - 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawanewproduct #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #usahawanwawabeauty #jutawanwawacosmetics #instabeauty #likeforlikes #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenijok #agenkualaselangor #agensungaibuloh


0💬Normal

Wahhh produk kali ni memg meletop kebabom gaisss. Jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition ❗ jangan nanti uolss nangis hujung katil xdpt beli🤭 . 4 Lipmatte + 1 eklusive PERFUME dengan hanya RM69 ONLY❗ Tak cukup 1 box?? Jom beli 2 set sis akan bagi special DISKAUN RM10❗❗ . Haa ape tunggi lagi tu meh cepat2 DM or wasap sis Ziera skrg . 📲0134247698 📲0134247698 . COD:🚗 IJOK|KOTA PUTERI|BESTARI JAYA|KUALA SELANGOR|SUNGAI BULOH . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #instabeauty #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #likeforlikes #beautifulgirls #usahawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh #agenijok


0💬Normal

Wahhh produk kali ni memg meletop kebabom gaisss. Jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition ❗ jangan nanti uolss nangis hujung katil xdpt beli🤭 . 4 Lipmatte + 1 eklusive PERFUME dengan hanya RM69 ONLY❗ Tak cukup 1 box?? Jom beli 2 set sis akan bagi special DISKAUN RM10❗❗ . Haa ape tunggi lagi tu meh cepat2 DM or wasap sis Ziera skrg . 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #instabeauty #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #likeforlikes #beautifulgirls #usahawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh #agenijok


0💬Normal

Wahhh produk kali ni memg meletop kebabom gaisss. Jom jadi yang terawal dapatkan set Wawa Love Edition ❗ jangan nanti uolss nangis hujung katil xdpt beli🤭 . 4 Lipmatte + 1 eklusive PERFUME dengan hanya RM69 ONLY❗ Tak cukup 1 box?? Jom beli 2 set sis akan bagi special DISKAUN RM10❗❗ . Haa ape tunggi lagi tu meh cepat2 DM or wasap sis Ziera skrg . 📲0134247698 📲0134247698 . #wawacosmetics #wawabeauty #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawalipmatte #beautylovers #makeuplovers #instabeauty #wawazainal #aerilzafrel #usahawanwawabeauty #likeforlikes #beautifulgirls #usahawanwawacosmetics #teamwawacosmetics #agenwawacosmetics #agenkualaselangor #agensungaibuloh


0💬Normal

Next Page